Порошенко офіційно оголосить про похід у президенти 29 січня

17
56

Про це Mukachevo.net поінформувало відразу кілька джерел, при чому як в центральному штабі БПП, так і з числа депутатського корпусу президентської фракції.

Офіційне висунення Петра Порошенка відбудеться в Міжнародному виставковому центрі у вівторок, 29 січня.

У штабі вже розпочали приготування – формування списку гостей та делегатів.

Зауважимо, що Петро Порошенко ще не подавав документи до ЦВК для офіційної реєстрації кандидатом у президенти.

Коментарі

ДІ
до-Dmytro і других

Ось появилося -Офіційно= шо в Росії(десь депутати РФ?) хотять нагородити ЗЕНЛЕННСЬКОГО ОРДЕНОМ РОсії-за якісь заслуги перед РФ,також Офіц.=нпписано-шо дійсно КІНОКОМПАНІЯ Зеленського ФІНАНСУЄТЬСЯ із ДЕРБЮДЖЕТУ РОСІЇ!!!Так шо це признано..Но то шо? Я не кажу шо він глупмй чи ПрЯМИЙ злочинець..Но він-політик НЕСАМОСТІЙНИЙ і має десь АФЕРИСТИЧНИЙ ухил в політиц= десь ФІНАНСУЄТЬСЯ Росією-І ВЗАГАЛІ В НЬОМУ НІЧОГО УКРАЇНСЬКОГО і!Для чого він потрібен українському НАРОДУ? НЕ ТРЕБА ЙОГО!!НЕ ДАЙ БОЖЕ Зеленського!

Dmytro до 20:48

Я так само маю багато сумнівів на рахунок Зеленського, але це не більше ніж сумніви. Віддаю перевагу оперувати доведеними і не спростованими фактами. Не буду викладати весь список сумнівів, бо можна написати цілий роман і скомпрометувати людину догадками. Я повторюю - якщо він продає свій продукт Коломойському, то це не означає, що він підстилка чи залежний від Коломойського. Це 2 окремі бізнесмени, яким вигідно в такому руслі вести справу. Зеленський в даному випадку підприємець, а Коломойський - покупець. Він достатньо не бідна людина (десятки млн $) щоб бути залежним. За 4 роки Коломойський міг жебрака розкрутити, якщо б ставив це за мету, але будьте певні в нього є свої люди в політиці і весь цей час були. Єдине, що мені подобається в Зеленському - він не замішаний в корупційних скандалах і не пов'язаний з теперішнім становищем України. Я не агітую за жодного, виключно хочу знати більше.

Д-
до-Dmytro -23.58 19|01

П.Дмитро!Які ще факти треба-шо Зеленський -е ні в чому НЕСАМОСТІЙНИЙ-ніколи,ніде його не було- всплив-за гроші Бені Коломойського(бо мінімуим3-4 роки вони його розкручували,фінансували-то ДАВНІЙ ев.ейський проекьт!)+має кінобізнес в росії..НЕ ДАЙ БОЖЕ цьоого ев.ейського КЛОУНА

Dmytro до Майдаун

До прикладу Ваш коментар в 17:48 - 5 особистих образ в 8-ми реченнях. При цьому я Вас жодного разу не образив в жодному коментарі під жодною новиною. Дякую за Вашу пораду, я жодним чином не притендую на звання інтелектуала, не граю в ігри і не чіпаю високі матерії. Виключно висловлюю свою примітивну думку з приводу тривільних питань, які мені цікаві. В зв'язку з тим, що контент даного ресурсу не передбачає в якості цілей інтелектуальний розвиток аудиторії, доречно демонструвати дещо вищий рівень персонального інтелекту, як Ви це зробили в останній відповіді. В такому випадку загальний коефіцієнт інтелекту контингенту ресурсу також позитивно змінюється, що дасть Вам можливість спілкуватись в більш комфортних для Вас умовах, з людьми аналітичного типу мисленням на відміну від мене - людини, яку важко запідозрити в розумовій діяльності, а тим паче в експансії її на контроль жовчі, рефлексів та свідомості. Радо почитаю Ваші повідомлення без явних образ до інших дописувачів. Дякую

2
22,12

Років через 300...

ПБ
Повільний Бізон

"А вот настояща Україна хоче мати братські відносини з Росією!Ти “панімаєш” ош ти сопля!? " Ого. Таке я не читав ще з 2014 року, щось давно не обновляли майдауну методичку. Типовий говнометчик. Зарядив гівном і давай всіх поливати, тіпа - ви всі заляпане ніхто, один я весь в білому. "Інтелектуальні ігри,то не ваше! вижени собі жуку із копоні,то травневі,то колорадські.....ви промто майдауни." Цитати в рамку і на стіну.

М
Майдаун

До Dmytro!За мовчання-золото,це актуально до вас! А тепер я вам дам пораду!Краще не лізьте у високі матерії.Це не ваш рівень.Ви дуже багато говорите і пишите, бо не вмієте аналізувати!На своєму прикладі довелу вам.Якщоб ви вміли,то побачили,що я кидаюся з образами на тих,що самі розкидують образи і на тих,які причетні до нинішнього жахливого становища країни!Так,що шановний Дмитро,ви мене не образили,то і я вас жодним словом не образив! Все таки,Дмитре,інтелектуальні ігри,то не ваше!

Dmytro до Майдаун

Молчанье - золото. Достатньо коротко? Спеціально для Вас. На рахунок сусідів - учітесь, читайте, І чужому научайтесь, Й свого не цурайтесь. Совєт - переставайте люди обзивати, нико не претендує Вас переплюнути. Ци маєте даяку причину такоє чинити? Мама з няньом Вас учили так бисіду вести? Майте хоть уд ним уваженіє. Представте субі же они пила Вас стоять і позеравуть як ви ся ведете. Ци пріятно їм такоє буде слухати? Раді такого сина мама 9 місяцю носила тяжко, пак рожала, пак пеленки райбала і ночі не спала, чатувала як покакав, що ізів, удкіть прищик ускочив, на руках тігала, не мала часу ни їсти ни пити оби уростити хлопця. Колисьте перший раз ї назвали мама, ци думала она же такі паскунні слова будете говорити людям? Думала шо май ліпший дітвак у всьому світі і буде ся лем гордити. Дайте юй основанія думати же она права. Я вірю, шо батьки Ваші дали вам всьо май ліпшоє што мали, в тому числі гени порядочних люди.

Dmytro до 19:50

Я не писав, що Зеленський несамостійний політик - не маю для цього фактів.

М
Майдаун

21:45,вижени собі жуку із копоні,то травневі,то колорадські.....ви промто майдауни!А ти польське бидло,што маєш до України!Твоя україна схрон,польський хлів і кербач!А вот настояща Україна хоче мати братські відносини з Росією!Ти “панімаєш” ош ти сопля!?

2
20.29

Травневий,тобі зовсім не личить гадати на кавовій гущі.Ти ж травневий,трава зелена,хрущі літають,романтика,Забудь за Україну.Київська Русь,не хоче мати справу із Росією.Русь і Рось,велика різниця,панімаєш...

Г
Голесо

Балашов5.10.

М
Майдаун

До 19:50,коли ваша “політика” і “політикани” і ви з ними перестанете під когось лягати,тоді буде просвіт!Всі звязки економічні,які були державотворчими порозривали з Росією і лягли під піндосів,щоб вугілля через цілу піакулю вести!?Без Росії ви повний ноль,америцька помивалька! Митре ти чув,що краткость сестра таланта!?Якби так збулося,як я писав,то так би і сталося!Лем на сусідів меньше позирай!

ДІ
до-Dmytro і других

Я ЗГОДЕН з Dvytro-однозначно,бо ПРАГМАТИЧНО доста.Шановні!.. Ви шо думаєте-якщоб пройшов Гарантом Бойко(партія "ЗА ЖОП")-Україна би не лягла під Росію..?ЛЯГЛА не одномоментно,но поступовово но і недовго би лягала..І потім би вже НІКОЛИ не вилізла із пут РФ.! ДАЛІ-Зеленський-не то шо НЕСАМОСТІЙНИЙ ПОЛІТИК,він навіть НЕСАМОСТІЙНИЙ ЧОЛОВІ,безумовно пару років" розкручували його" олігархи і + Росія..ото "хитрожопий" клоун еврейський!! ЯК КАЖУТЬ" ІЗ 2-х ЗОЛ -ВИБИРАТИ МЕНШЕ ЗЛО"Не хотілось би Типошенко,хоча вона іще така-сяка кандидат-ка!Но-вона вже була!А ХОТІЛОСЯ БИ КОГОСЬ НОВОГО-а вдруг-ПОСТУПОВО,ТЯЖКО,із ПОТУГАМИ-но ПОТРОХИ ПОЧНЕ ШОСЬ ОБЕРЕЖНО МІНЯТИ!Є ще Гриценко,Садовий. а НАВІТЬ Мороз Олександр(Ну то шо =шо він староватий-думаю-МОЖ ВІРИТИ!),ще Ігор Смешко,БезсмертнийВОНИ обїявили -БУДУТЬ ЙТИ!..ВСЕ! Більше НЕМА і близько!. КОМУНЯК Симоненка--НЕ ХОЧУ.Це ЛИШЕ МОЯ думка,а Ви рішайте!! ВСЕ!Шановні ДУМАЙТЕ!

D
Dmytro

Симоненко - дійсно? Богомолець - БПП Кличко - не піде, бо йде Порошенко. Про інших взагалі мало що знаю і коментувати не буду. Дійсно вибір не великий, але більший ніж в сусідів. Я не зловтішаюся, більше співчуваю і констатую. Хочеться більше інформації про всіх кандидатів. В кінці на рахунок "за кого ж голосувати" - думайте самі. На даний момент рано за когось віддавати свій голос. Гонка тільки стартувала. Зараз почнуться "сенсаційні новини". Фільтруйте і не зважайте на рейтинги. Збирайте інформацію, перевіряйте в декількох джерелах. Вважаю, що ці вибори будуть знаковими і наступні півроку особисто для мене вирішальні в планах на майбутнє. В інакшому випадку "швідомля щезне" і Майдаун збудує державу мрії разом з однодумцями.

D
Dmytro

Тимошенко - судимість, газові контракти, при владі більше 20-ти років (в основному в опозиції, але опозиція - також влада). Має досвід дипломатичних відносин і політики. Чи потрібен мені саме такий досвід - однозначно ні. Вона не краща Порошенка. Мураев - молодий політик, регіонал, був при владі, мав можливості, показав себе. Це йому і своєму сину Янукович говорив "дарогу маладим", за що йому дякуємо, що засвітив. Бойко - вже мав можливість - тричі міністр енергетики і віце-премєр-міністр. Показав на що здатен. Однозначно - ні. Богомольська - цікаво було коли вона "мочила Юлю" у Шустера, але це просто боротьба двох великих зол. Ляшко - популіст, людина Ахметова (багато разів доведено), просто "сидить у корита". Садовий - політик регіонального масштабу. Вже стільки років воює з мусором. Мороз - починав з КПСС, 74 роки. Може досить? Шевченко І - міністр екології, радник "і тут і там", був при владі. Шевченко О - Буковель і плани на Свидовець. Яценюк - "Юля! Юля! Юля!"

D
Dmytro

Гриценко - міністр оборони. Отримував багато звинувачень в корупції. Люди кажуть при ньому було добре - відміна портянок, столові, бойові навчання, син служив ... Але ж це просто норма і нічого геніального чи цікавого. Говорить впевнено і дуже розсудливо. Я погоджуюсь з його словами і позицією, але вважаю, що розмови про НАТО і спровокували війну на Сході. Саме він починаючи з 2005-го заговорив про НАТО і тим самим викликав реакцію Росії. За 9 років Росія Закріпила свої позиції в Криму, Україні і відбулося, що відбулося. Треба було підвести оборонну здатність України до натовських стандартів і отримати від них запрошення, а не "триндіти наліво-направо" про вступ при тому, що нас навіть не запрошували. Дуже не розсудливо як для політика і результат ми бачимо. Хотів як краще, а вийшло ...

D
Dmytro

Смішко - занадто таємничий. Мені потрібні факти - документи, які засвідчують його дії (як позитивні так і негативні). Слова Гордона про те, який він хороший мене не гріють. Сам Гордон можливо і самостійна фігура в журналістиці, але його робота дуже посередня в порівнянні з хорошими журналістами. До прикладу інтервю Порошенка в програмі Hard Talk на каналі DW. Раджу переглянути - приносить задоволення як мінімум від рівня журналістики. Хочеться додати про Познера і інтерв'ю з Азаровим - провальне на мою думку, або добре оплачене. Це кращі інтерв'юери Росії і України. Суджу по кількості переглядів. Є ще Дудь (але контингент часто цікавий підліткам), Собчак ... Українських крім Гордона майже нема. До них просто не прийдуть, бо є лояльний Гордон з великою аудиторією. Чому я виділив так багато тексту для журналістики? Бо це основа для прийняття громадянами рішення. І ця основа майже відсутня. Хочеться журналістики, розслідувань і фактів по кожному кандидату.

D
Dmytro

Викажу виключно особисту думку. Порошенко - все написав, додати нічого не хочу. Зеленський - багато написав тут: http://www.mukachevo.net/ua/news/view/480925 . Подивіться його інтервю. На мою думку був досить чесним і відповіді мені сподобались. Але "GREEN FILMS RU" і ще 2 компанії в Росії наводять на сумніви. Я не проти того, щоб в президента був бізнес в Росії, тим паче такий. Продавати там свою продукцію і тут витрачати гроші. Мені не подобається брехня або часткова правда. І другий момент - вибачення Кадирову - він сказав, що не вів цю програму, але в ютубі є відео де саме він веде цю програму. Можливо мав на увазі, що він не був редактором цієї програми і просто читав текст, але такі оговірки йому явно не на руку. В цілому досить цікава людина і що найголовніше - поки не замішаний в корупційних скандалах.

М
Майдаун

Тобі харкльо,15:11,ко давав право свою вигрібну яму одкривати!?Твоя шльондра,што тя вкотила ліпше би бортанулася,саіт би чистішим був! Бізоне, хоч ходи на “вибОри” хоч не ходи результат єден!Доки ви швідомля не щезните,доки не перестаните бути проститутками в піндосу, дотіль держави не буде!

11
15,47 15,11

Гібридне військо гномика,Які ж бо ви недолугі і смішні.

ПБ
Повільний Бізон

О, тепер ясно. Совітують сидіти дома, а жізнь сама собов наладиться. Коли якась людська проблема (дороги,медицина,освіта,бюрократія і т.д.) - "я вас не вибирав, зробіть мені добре і ідіть всі в гузицю".

ДМ
До майдауна.

Закрий поддувало уже. Ти результат інцеста..

М
Майдаун

14:53,“капець?” заперевальна гнидо,капець настав тоди коли вися на світ улупили!

ДМ
До майдауна

Мама твоя??... капець..

М
Майдаун

14:24,Факен шалаво подзаборна!

М
Майдаун

Мершо воняча,14:23,тупа,вде стюь свуй висер раз писав,псіху швідомий!Закрий воняло!

ДМ
До М.айдауна

А ти воняку пробував у американця? Ці доларами американськими гузицю послі т-ха утераш..

11
14,16 14,10

Два дебила,это сила,,,гномика надія...

Д1
До 14,10

А ти воняку пробував у американця? Ці доларами американськими гузицю послі т-ха утераш.. Здохни мершо..

М
Майдаун

“До псіха” 14:10, малфо мерзка,порошенкув памперсе,гута би тя побила,што зробив для народа!?Обись ся закляв чорте бандерувський!Іди американцям отсоси!

ДУ
До усіх!!

Путлера вам треба!! Оби вас усіх в....в в оч..о!! Тот вам не добрий, сись не добрий.... Чорта лисого оби у смолі вас уварив. Шо не роби сьому дурному людови, усе х..во. Самі попробуйте кось, щи пувічте ош красти не будете!!! коли будете коло кормушки. Такі всі б...ть чисні, справедливі.

М
Майдаун

Нехарна наволочь,12:10,читати ся навчи.Най тому рука одсохне,ко поставіть значку за пороха! Повільному Бізонови,никому не оддавай!Попробуйте раз не проголосовати!Все равно,вибору в Україні ніє,то лем видимость легімітизації назначенця вашингтонського обкому!Так їм буде сложно об’яснити назначенця при тотальній неявці!Кандидата не єдного ніє,який би був державним чоловіком!Тут не вибори треба, а дисять Сталіну!

ПБ
Повільний Бізон

Ану всі тутешні розумаки, хто проти Порошенко, порекомендуйте достойного кандидата. Майдауна вже "кипить розум возмущенний", наліво-направо всіх валить. Так кому треба віддати голос?

Д
до-Dmytro

17-26год 18/01 Пан Дмитро! Ну шо ж з вами дійсно можна СОГЛАСИТИСЯ..Шось трохи наш Гарант зробив.но то таке..Нам треба ДУГОГО Гаранта-кращого,нового...но не типу БАРИГ= Зеленського, чи із партії" За=ЖОП"-Бойка (Газові вишки-ДЕ ГРОШІ?..не вернув за цю "фін.ОПЕРАЦІЮ)..А так- пару -2-3 ЯКИХОСЬ кандидата є...но не хотілось би за Юлю(бо вже була)..Може Гриценко, ще Садовий чи случайно?-Ігор СМЕШКО, Олександр О.МОРОЗ(хоч він і старий-но чогось йому вірю!),Безсмерний Володимир =БО ВСІ ВОНИ ЙДУТЬ ТЕЖ(но поки не реєструвалися!)- а,БІЛЬШЕ НЕМА.ОсобоНЕМА за КОГО І ГОЛОСУВАТИ!

О
орос

Кидь дотягне і вуживе од пянок, бо дуже подався неборак

Г
Голесо

Так позираэш його виступ,мінуту...дві...!він класний артіст...сильний))Представляю кіби він реально хотів шось для людей зробити,под ним-би земля горіла))і всі власть імущі,рельно Украіна би взлетіла...!Бовші комуністи,лем красти можуть,шось создати,то не про них)))

М
Майдаун

Пиши марго,22:09,так,як заслуговуєте-МАЙДАУН!А на другоє,я як розумна людина,посоветуву тобі найти врач поставіть діагноз!Я не других називаву,а таких мразю,як ти! Повільний Бізоне, ти вжеся сказив,розбив і укотив дурним!

ПБ
Повільний Бізон

І я піду голосувати за Порошенко. А хто проти, най ся казить.

2
21,52

Майський даун,а можек травневий.Ни бойишся у свойих комидійних срачах,писати назву страшної невиліковної хвороби. Любиш убзивати усіх словом марга.Прекрасний для тебе нік.Риклама худобі нипохибить.

М
Майдаун

Олег то діагноз і мутація!

М
Майдаун

19:26, а ти дебЫла!?У псіхушці воду в ступі колотила!?

Д
Дежив

А Балога нейде де ся див я за него хочу

11
17,36 17,48

Два дебыла,это сила.

O
Oleh

а я за него буду голосовать, он сделал больше,чем все предыдущие президенты вместе взятые!

?
???(???)???

Священник говорили що влада від Бога. Вважаю що так. Бо ще так можна ся дописати, що і мер поганий і депутати. Хто проти влади, той іде.

Р
Руминия

Треба румынский суд йому зробить як чаушеску то би йому било по його заслузи вмести с иркой Луценко

Л
Лоці

Краще, нехай оголосить, що іде нахрін...

Т
Тварь

Скоти

М
Микула

Можливо буде й мати успіх, але є сумнів - тисячка то дуже мало. Скільки він бабла накрав і в офшори перегнав, тисячка то є мізер. Як на нього, то оптимальний варіант три з половиною за голос.

М
Майдаун

Dmytro,обов’язково прокоментуву твою дурь!“Увійшов в історію: томос, безвіз, децентралізація, дипломатичні відносини, демократія (шкода, що люди не вміють нею користуватись), свобода слова, реформи (поліція, оборона, освіта, медицина)”,- ти марго продажна,твуй порох не увійшов,а вляпався.Хоч по одній позиції,штось зроблено,кроме пустодзвонства!?Дип,відносини,порозривати всі договора,повадитися з сусідами.Томаса свого засунь у сектанське очко!Я вношу деструктив!?Бику всліпісь, ош злодії крадуть і в угоду піндосам розвалюють державу!Не є дяки,даже на тя час тратити прихвостню бандітський!

К
Ковбаско

Мусай вже всім казати коли висунення, бо треба ще за порошенка нам агітувати разом з патріотами нашого президента

D
Dmytro

Я за нього не голосував і не збираюсь, рівно як і за місцеву владу. Одна з проблем українців - якщо вони не голосували за якусь владу (наприклад Майдаун, він обов'язково ще прокоментує) то обов'язково потрібно вносити деструктив в її дії. Я б казав, що потрібно поважати вибір інших і рахуватись з ним (соціальна відповідальність). В тому числі тим, хто на вибори не ходить. В цьому випадку ви довіряєте іншим зробити вибір, з яким вам прийдеться жити наступних пару років.

D
Dmytro

Міг би й відмовитись. Увійшов в історію: томос, безвіз, децентралізація, дипломатичні відносини, демократія (шкода, що люди не вміють нею користуватись), свобода слова, реформи (поліція, оборона, освіта, медицина) але це майже ніщо і дуже поверхнево в порівнянні з тим, що можна було зробити. Основні проблеми, які потрібно було вирішувати: корупція, люстрація, війна на сході, Крим, реформи державного апарату, судової гілки влади і податкові реформи. Жодна з основних проблем не була вирішена, тому міг би відмовитись, обрати і підтримати фаворита гонки і залишитись при своєму.

МА
Мохаммед Абушаверб

прикольно

Є
Євросовок

До 29 січня,кібися збуло,то,што люди му желавуть!

Читайте також