Порошенко підписав заборону ВКонтакте, Однокласники та Яндекса

17
30

Указ Президента України набуває чинності з дня його опублікування в офіційних виданнях.

Так, згідно з указом №133/2017 від 15 травня Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017 року "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)", йдеться про заборону доступу до деяких популярних в Україні соцмереж. 

Під блокування потрапили "ВКонтакте", "Однокласники", деякі сервіси "Яндекса" – "Яндекс.Деньги", "Яндекс.Новини", "Яндекс.Пошта", Метро, Каса, Календар, Кинопоиск, Авіа, Веб-майстер, Відео, Погода). 

В Україні заборонять також сайти антивірусних компаній "Лабораторія Касперського" і DrWeb, "Mail.Ru Group". 

Як стало відомо, російські соцмережі повинні заблокувати до 1 червня 

Коментарі

З
Закарпатец

В листопаді 2013 року я попереджав Закарпатців , що гряде велика біда. Якщо бандерівці візьмуть владу - проллються ріки крові. Але найсумніше, що добровільно владу вони вже не віддадуть - проллються озера сліз і крові перш цих тварюк виженуть з наших міст і сіл, самі вони не підуть. Пам'ятаєте, як Ви сміялися, що у нас немає бандерівців і вони не зможуть захопити владу? Зараз не до сміху?

З
Закарпатец

Після указу Порошенко "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)" №133/2017 від 15 травня 2017 року журналісти з'ясували,що дозвіл на вихід в ОДНОКЛАСНИКИ і ВКОНТАКТЕ визначено секретним додатком, за яким росiйськомовним контентом користуватися можна тільки дiсним патріотам України після спеціальної перевірки СБУ? Список затверджується місцевим відділенням правого сектора, під гарантію повної лояльності та відповідальності районного голови правого сектора.

З
Закарпатец

З метою компенсації ефекту закриття соціальної мережі "Однокласники" в Україні буде створена україномовна мережа "Однокастрюльники"! Та замiсть "ВКОНТАКТЕ" - україномовна мережа "ВДУПI"

Н
Народ

Знали б, то не за нього голосували. За перевибори!!!! В країні мабудь більше ніяких проблем немає окрім цієї! Хоча це не проблема! Себе закрий. А не сайти

Д
ДоМила

Це правда.

П
Порошенко

ви нормальні? я вас зараз всіх заблокую.

М
МІКІ

Придурки!!!!! Ліпше за якість доріг би подбали!!!!!!!!!!! Болван чоколадний(((

УБ
усьо буде дубрі

нико нич не заблокіруе.ние возможности. то лем кіть докус одрубати інет. та і так е способ-спутниковий.ни мерегуйтеся.алкаш ізясь ся напив до бизпамятства

Г
Гоша

За що скакали на майдані? Наскільки пам"ятаю за європейські цінності і за, як її там... свободу слова. Наскакали. Майдаун - це точно діагноз.

НП
Не пальцем роблений

Ставиш собі VPN на комп та телефон та знову у VK.com. А пороха до біса

ДМ
дід Михайло

Доктор Хатчнекер сравнил потребность иудеев подвергаться преследованиям с видом безумия, при котором человек уродует себя (апотемнофилия или желание ампутировать конечности, - состояние, которое английский исследователь психиатр Рассел Рейд называет «полным помешательством» - прим. ред.). Американский психиатр Хатчнекер считает, что те, кто это делает, хочет вызвать сочувствие к себе. Но, добавил он, такие люди реализуя свои безумия таким образом, что вызывают отвращение, а не сочувствие.начиная с президента, занимают... евреи. Казалось бы, что здесь такого: нация как нация, ничем не лучше и не хуже других. Однако, вопрос здесь в другом: "Почему Порошенко, Тимошенко, Яценюк, Кличко, Тягнибок, Нуланд и др., тщательно открещиваются от того, что они - Вальцман, Капительман, Бакай, Этинзон, Фротман, Нудельман и т.д. и т.п.?!"В своём исследовании, озаглавленном «Психическое заболевание: еврейская болезнь» доктор Хатчнекер сказал, что хо

ДМ
дід Михайло

Патологическое враньё закономерно приводит к шизофренииhttps://otvet.mail.ru/question/93442083; Доказательства того, что евреи являются носителями шизофрении были представлены ??в документе, подготовленном для Американского журнала психиатрии доктором Арнольдом Хатчнекером (Arnold A. Hutschnecker), психиатром из Нью-Йорка, который являлся и личным врачом президента Никсона.Иудейские организации, сказал доктор, хотели продолжить бойню для того, чтобы вызвать сочувствие в мире (похоже, что реальность еще хуже, чем это мог представить себе доктор психиатрии в 1972 года – согласно недавно опубликованным документов, находившаяся в США во время Второй Мировой будущий премьер Израиля Голда Меер лоббировала в Белом Доме бомбардировки Освенцима, зная о содержании там евреев; тем самым подгоняя ситуацию под миф о «холокосте», - проекте, который еврейская пресса запустила с 1902 года – прим. ред.).Доктор Хатчнекер сравнил потребность иудеев подвергаться преследованиям с видом безумия, при котором

КЛ
кіби лем одноклассники

там і 1с, і касперський і т.п.

Л
Лоці

Давно пора. Жаль більшість не розуміє,що добровільно відтить наш контингент не вигнати. Правда хз на рахунок альтернптиви? Чи буде як з иайданом-спочатку робиш потім думаєш?!

5
55

вся воняча свідомня най іде на рагульйокласники й львівшькопомийники

М
Мила

Цей Порошенко точно дебіл, шо му ті сайти зробили. Тепер не мож. Буде нормально спілкуватися. Усе якусь фігню придумають лиш аби не робити то шо треба. У будар їх усіх завалити і злити то гівно шо у нас при владі.

Х
хтось

давно потрібно було

ЩМ
ще мало

но сяк, ще мало скачеме ?

Р
Рошенокласники

Всi переходiть на Рошенокласники.Порох

:
:)

І ця влада щось говорить за "совдепію"?

Н
наскакалися

наскакали бiду ))

Х
хтось

Нема слів...

Д
ДоНіхто

Для того аби обмежити свободу слова, влада боїться, що люди будуть читутати альтурнативну думку, що через ВК люди будуть самоорганізовуватися у протестні рухи. От і блокують. Це чисто комуняцькі і нацистські методи боротьби. Гітлер і комуняки діяли такими методами під час 2 світової і після неї.

ХМ
Хакер мукачово

VPN і ти опять у вк

Н
Ніхто

Для чого це все забороняти?

І
Іштван

Я то думав чергова революція буде через рік, а нє... Порошенко красава. Ще трохи... Пєтя, ще чутка... і люди тобі очко на вила натягнуть.

J
jbl

Так майл ру це вобще спам))) Вконтакти колись були нормальними поки не віджали від засновника. Тепер там куча синіх китів, порнухи на любу тематику. Колекторські компанії використовують для знаходження боржників. Одним словом помойка! Однокласники стали ватнокласниками) Жив би мій дід і зайшов би в однокласники нараз би сказав що наші побідили (тобто Німці) бо куча георгійовської лєнти)) До речі цьої лєнти не було аж до початку Путіна то після нього впихують цю лєнту, а при СССР у 50-х розтрілювали за цю лєнту хто її носив. Dr Web та касперский - це повне фуфло, повна передача особистої інформації у ці компанії. Передають навіть номара кредитних карт та CVV кодів. Windows 10 це цвіточки) Так що закриють помойну яму та ватнокласників... хоча це погано, не буде з кого угорати)) P.S. Ця заборона буде поширюватися на сам перед для державних компаній, урядовців, навчальних закладів. Для приватних користувачів ця заборона не буде діяти. Тобто на роботі не зайдете, а тільки дома.

Я
Я

Надо запретить порошенко в Украине

М2
мукачево 2

хоть спами із Маіл Ру приходити не будуть ))

М
мукачево

давно пора було закрити ті сайти...ніякої користі - одні "сині кити"... Діти пак скачуть із криши непонятно нашо

Читайте також