Порошенко підписав закон, яким дещо спрощується ввезення імпортних авто в Україну

9
11

Відтепер непотрібно буде мати сертифікат відповідності авто екостандартам.

Вчора, 21 травня, Президент України Петро Порошенко підписав закон про скасування перевірки відповідності транспортних засобів екологічним нормам при їх ввезенні в Україну.

Згаданим законом в статті 2 Закону України "Про деякі питання ввезення на митну територію України та реєстрації транспортних засобів" слова "Пропуск на митну територію України" замінено словами "Митне оформлення".

Тепер під час пропуску на митну територію України транспортних засобів сертифікат підтвердження відповідності екологічним стандартам не вимагатиметься. Та все-таки такий сертифікат треба буде надати при митному оформленні для вільного обігу внутрішній митниці.

Нагадаємо, нещодавно Верховна Рада внесла зміни до порядку ввезення на територію України транспортних засобів. Законотворці віддали 235 голосів за основу та в цілому за згаданий законопроект.

Читайте також: Про що торгуються «євробляхи» з урядом: останні деталі.

Коментарі

Ч
читач

в жопу хай засуне собі

КТ
Квас Тарас

до DUDU, йой ти ми лиш про наших людей ни говори. Мало пофиркают, повозмущаются, особенно коло своiх, а потому пуйдут та й зро6лять так, як треба (як iм внушат). Вот i типир, побурчат, поскриплят та й на виборах проголосувут за пороха. Обись за другое и ни думав, так i буде. А щи кить уже на ото пушло - прийшов би порох у Вилок та люди би му аплодували, селфiки робили та й руки лизали. То 100%.

D
DUDU

.....за любого но лем ни за кондитера ..... малом ся омілив .....

D
DUDU

до Квас Тарас ; тьі ид людьом уйди , котрі ся вертавуть из за границі , на Лужанку А вадь на Вілок , поникай як там упозирує дорога , та вповіш людям ош они плакси , а дороги нормальні , ото їм ся лиш видить ош xu...ві , тай упувіш оби за пороха голосовали . Та увидиш реакцію .Ушиткі кого я знаву ,будуть голосовати за любого но лим ги за кондитера .Ищи , годенись скріншот зняти из свої писанини , и порохови показати , увін на Бескид прийде . рошенку заробиш .

КТ
Квас Тарас

до DUDU, ни рви серце, чулувiче. Iнформацiя, закордон, корупцiйне оточення.... мало пониют пару плакс, та й на тому кониць. А уже завтра-пiслязавтра проголосуют за порошенка. Так шо узбагоiна тобi в помочь и ни занимайся дурньов.

D
DUDU

до Квас Тарас ;Што ни динь появляєся інформація про корупційне оточення Порошенка, і про нього самого .И ніко ни ни се ниякої відповідальності за тоті оборудки. . У тот же час тисячі людей вимушені ити за кордон на роботу , Сам нираз вижу кілько їх іде за границю . Очи удкрий узбагаітель . На дороги побзерай , на тоті яма на ямі .....

ДЛ
До лоці

лоці хуже під@ра. Однозначно

В
Владимир

уйдет порошенко, придет такой же, к сожалению. Этот себе бюджет на автопарк увеличил в 2,5 раза - https://autoguide.pro/pravitelstvo-uvelichilo-summi-rashodov-dlya-gosuchrezhdenii/ , придет следующий увеличит в 5 раз! и так не только касаемо машин...

Л
лоці

Євробляхери хуже ціганів. Однозначно

КТ
Квас Тарас

до DUDU, порошенко ще мiнiмум на 2 термiни президент. Так шо узбагойся i получай наслождэнiе.

D
DUDU

Ми скоро попрощаєме ся з Порошенком , тай буде увін свойів жоні тай дітям розпорядженя пудписовати .

Читайте також