Порошенко пішов на поступки: за подвійне громадянство наразі каратимуть лише чиновників

10
13

У четвер 23 березня на голосування у Верховну Раду винесуть президентський законопроект №6175 про так зване "подвійне громадянство", який вже сколихнув суспільство.

Схоже, що Порошенко вняв гласу народу і змінив формулювання: за подвійне громадянство картимуть наразі тільки чиновників. Їх можуть позбавляти не лише роботи, а й українського паспорта.

Вчора спікер парламенту Андрій Парубій доручив Комітету з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин терміново розглянути законопроект №6175, щоб прийняти його на пленарному засіданні в четвер.

- Було знайдено компромісне формулювання, яка дає підстави говорити про те, що він буде підтриманий у залі, - сказав Парубій на засіданні Ради.

За його словами, президент Порошенко погодився з "тим формулюванням, щоб чиновники, держслужбовці не могли мати іншого паспорта, крім українського, і могли позбавлятися (громадянства)".

Парубій нагадав, що "українськими спецслужбами, українською армією керували люди з паспортом Російської Федерації, що призвело до розвалу української армії та до агресії Росії".

Наявність у чиновника подвійного громадянства є порушенням ст. 19 закону України "Про державну службу".

Іноземні ЗМІ також попереджали, що у разі заборони подвійного громадянства 100 000 угорців Закарпаття стануть "безхатченками".

Коментарі

М-
Мукачівець - До Петра

Цитата від Петра: - "спрямувати всі зусилля на розмадярювання Закарпаття" - та ти ще і фашист драний. Це призов до геноциду. Ти не кращий за москаля чи українського націоналіста. Баран ти . . . .йой баран. Не пиши більше сюда нич.

М-
Мукачівець - До Петра

Ти такий темний як у цигана у гузиці ! Ніхто не провокує владу і ніхто не сіє безлад в Закарпатті крім самої влади з Київа. А хочеш спокуй та супер український патриотизм - їдь у столицю вать у Дніпро і там радій до безкінцевості своєму патріотичному підходу. На Закарпатті краще ніж в інших регіонах . . тому сюда і пруть. А народ не подстрикай. Жились ме туйки всі мирно - і будемо жити . . . . і мадяр, і слоівак, і румун, і поляк . . . і навіть москаль з українцем.

Z
Zoltan

Вот наш славный президент все проблемы страны и ее жителей решил! Как минимум ему звание Героя Украины!

ДМ
дід Михайло

Василь 23.03.2017 19:30 Хто і скільки грошей буде давати патріотам України за наводку на терористів-рагулів і злодіїв-віггерiв,агентів іноземних спецслужб(ст.111 УК - "Зрада Батьківщині")? Щоб підтвердити серйозність намірів і компетентність,авансом: Яценюк - Канада,Турчинов - Израиль,Коломойський - Ізраїль,Кличко - Німеччина,Деканоидзе - Грузия,Яресько - США,Порошенко - Швейцарія...- З ФОНДА МВФ.Долар - це нічийна валюта - це гроші хазарської банковської мафії, яка оплачує нашій мафії вбивство народу України.

ДМ
дід Михайло

ТУТ ВСЕ НАПИСАНО: https://vk.com/zionru?w=wall-45494205_8624 чому українців потрібно виганяти з їхньої землі, чому їх потрібно знищувати. саме тому в нас на 10 працюючих 12 пенсіонерів.

В
Вася

Хм. Питання про громадянство нині є найприорітетнішим для держави? Це в той час, коли глобалісти через посередництво майданутих депутатів хочуть прихватизувати під цей шумок землю України?

В
Василь

Хто і скільки грошей буде давати патріотам України за наводку на терористів-рагулів і злодіїв-віггерiв,агентів іноземних спецслужб(ст.111 УК - "Зрада Батьківщині")? Щоб підтвердити серйозність намірів і компетентність,авансом: Яценюк - Канада,Турчинов - Израиль,Коломойський - Ізраїль,Кличко - Німеччина,Деканоидзе - Грузия,Яресько - США,Порошенко - Швейцарія...Iнше - за гроші: я один,чи що,працювати буду?! А чим тоді займаються рагулі з СБУ,МВС,ГУР,прокуратури та ін.? - обслуговують терористів,зрадників Батьківщини і використовують службове становище в особистих,злочинних,цiлях? Нахрена Україні потрібні терористи-зрадники з числа тупих рагулів,які окупували всі структури влади?! [питання,як завжди,риторичні...] Служу НАРОДУ України!

ДП
До Петро

Петре там буд боком так називаємий РУСЬКИЙ МІР , який насправді є фашистською ідеологією. Буд боком закарпаття -цивілізація . Туму у закарпаттьови спокійно . Хуть кацапня бідолашна ся і старать .

БЗ
блага звістка

"розмадярювання" Закарпаття закончиться деукраїнізіційов.Не буди лихо, доки оно тихо.Але для Петра приємна новина -накінець зможе вільно повернутися додому.

Т
трл

по фик най покращуэ життя украънцыв

X
xd

До Петра: я б не здивувався, якщо у Вас машина на "мадярських" номерах...

П
Петро

Бачать же до чого це привело на сході. Тепер хочуть того ж на заході? За подвійне громадянство треба карати усіх, а не тільки чиновників. І спрямувати всі зусилля на розмадярювання Закарпаття. Бо через 10 років матимемо тут те саме що зараз на сході.

Я
яонона

во хитрак чувак...зробив ход коньом,оби соби заробити очки...пиариста хренов...

Читайте також