Порошенко попросив Білла Гейтса допомоги у боротьбі з поліомієлітом

10
5

Про це повідомляє офіційний сайт Президента України.

З огляду на те, що благодійний фонд Білла Гейтса займається підтримкою боротьби з поліомієлітом у світі, вчора Петро Порошенко провів скайп-конференцію з одним з найвідоміших у світі бізнесменів.

Співрозмовники обговорили питання імунізації населення від поліомієліту, а також питання співпраці з Фондом Гейтса. Петро Порошенко наголосив, що для України дуже важливо зробити все, щоб відновити статус країни без поліомієліту, який Україна мала з 2002 року.

Нагадаємо, попри те, що закарпатські медики заявили, що спалаху захворювання поліомієлітом в області немає, у МОЗ продовжили наполягати на небезпеці поширення цієї небезпечної хвороби в краї.

Відтак, у Міністерстві охорони здоров’я пообіцяли в найкоротші терміни забезпечити Закарпатську область необхідними імунобіологічними препаратами, але так і не зробили цього.  А пізніше фахівці ВООЗ, які були спеціально відправлені на Закарпаття констатували, що поліомієліту в області все-таки немає

Мukachevo.net

Коментарі

ВЧ
всем четверым

так надо ребята, вы же за него голсовали.

В
Ветер

Надо еще Порошенко с Яценюком ввести налоги на воздух солнечный свет дождь и может найдут копейку на что то..а если серьезно то такой позорной власти в Украине небыло еще.

Т
тячивець

боже яка ганьба президент ходить з протянутою рукою тепер зрозуміло звідки взялася мулька про поліомеліт

В
ваня

це багато про що говорить і наводить на роздуми, чи так сильно піклується наш президент про свій народ, маючи мільярди статків і шкодує витратити хоч щось на співвітчизників.цікаво, а скільки вакцин можна було б придбати на ту модну сумочку дружини президента, вартістю у більш ніж півмільйона гривень,скільки життів би врятувала така сумочка.і за що гинули патріоти,...??????

М
Марина

Оце жадність!!!!!!!! Президент мілліардер просить допомоги з благодійного фонду іноземного мілліардера. А за рахунок державного бюджету закуповує шоколад рошен для армії. Ще й по завищених цінах! Це при тому що в країні війна і для народу затягують паски. Йому не було хоч трішки стидно перед Білом Гейцом?

Читайте також