Порошенко повернувся в Україну. Пригоди почались вже в аеропорту (ФОТО, ВІДЕО)

6
25

Сьогодні, близько 09:00 години екс-президент Україні Петро Порошенко прибув в аеропорт Жуляни. На місці зібралось чимало його прихильників з плакатами у підтримку.

Вже на митному пропуску у Петра Порошенко забрали паспорт на перевірку, після чого виникла штовханина між прихильниками експрезидента і прикордонниками.

"Правоохоронці, частина з яких була перевдягнена в прикордонників, намагалися недопустимим мене на територію України, забрали мій паспорт, бо мали сумнів, що я є Порошенко. Більше 15 хвилин перевіряли мій біометричний паспорт", - жалівся Порошенко.

Згодом паспорт йому таки повернули, а прикордонники офіційно заявили, що робили все згідно з нормами чинного законодавства.


"Під час заходів контролю про прибуття Петра Порошенка в Україну прикордонники повідомили представників правоохоронних органів. Прикордонники також фіксували маніпуляції від окремих осіб, що, начебто, дану особу намагаються не пропустити в Україну", - зазначили прикордонники.

Екс-президент вийшов з аеропорту та закликав прихильників підходити до суду, де йому обиратимуть запобіжний захід.


"Зараз я рухаюсь на суд, ми покажемо їхню брехливу сутність, як вони зраджують державу", зазначив Порошенко.

Для прихильників організований підвіз до суду. Зі сцени оголосили, що "кожен сідає у транспорт, яким приїхав"

Під Печерським судом, де Порошенку будуть обирати запобіжний захід, уже зібрались його прихильники. Раніше прокуратура подавала клопотання з проханням арештувати експрезидента і призначити заставу в 1 млрд гривень.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

П
Поінформований

Мураєвських прошмандовок - на нари!

К
Корнаш

Судили Насірова - Насірову стало зле, судили Корбана - Корбану стало зле, судили Саакашвілі - Саакашвілі стало зле. Судили Порошенка - судді стало зле.

ДН
до нижнього

Так Шоні Нижньомарговича Майдауна і так вже посадили разом з Аксіомою Баламутовичем і Агностиком Донижньодописовичем. 12 років за сепаратизм і антиукраїнську пропаганду впаяли. Разом з Гецком і Сидором сидять.

П
Поінформований

Як бачите , основне джерело моїх пізнань - це гівноканал Брехуса , Чмoнтян і Толіка Шарія . Що з мене тупорилого алкорусина візьмеш . Хотів зробити з мене Порох європейську людину , але гуканорусун людиною не стане .

П
Поінформований

Порошенко має сісти і бути "роздягнений до гола" . Під час військової агресії РФ він , як головнокомандувач Збройних Сил України, поїхав за 550 000 € на Мальдіви на відпочинок , а його Голова Укроборонпрому - Свинарчук (Гладковський - змінив прізвище) і його синок ....обікрали армію . Порошенко був в долі ? Ось так! А мутки з ОПЗЖ- им Мелведчуком на поставках вугілля з ОРДЛО . А бізнес в Росії ? А збільшення статків у 87 разів !!! А закриття банків , з подальшою втратою коштів гр-н ? А в той час військові і волонтери стояли на смерть в окопах , взимку і в дощ , на передньому кордоні країни . $ука є $ука . І не потрібно приплітати його шоу (він майстер маніпуляцій з бидлотою) з економічними і політичними злочинами перед громадянами України. Президент - це не привілей , а праця , на яку його обрали на певний час і для служби на благо народу , а не на розкрадання держави на користь себе , сім'ї і політичних прихвостней , що їдять з його крадливої , ще невідрубаної , руки .

ІВ
Іван Васильович

Вчора презедент Зеленський презентував свою програму "Велике боягузництво"

ДН
до нижнього

Пудсікорнику, ти не порохобот, а совковий довбодятел .

П
Порохобот

Така вже важка доля порохоботів

ДН
до нижнього

Аксіома Баламутович, в вас на Росії не козаки, а казАкі

2
23.44

Це наші старовинні козацькі слова

Д1
до 10:12

Співчуваю твоїй мамці =)))

2
23.44

Це перші слова , щьо мамка мені потворі промовила

Д2
до 23:03

"Ти шо дoв6oйoб?" (с)

В
воняк

того пороха роздерти на запчастини- мразь!!! мерзкий вонюк!!! а зеленський молодец

М
Модер

Прокурори у справі пороха вимагають 1млрд грн дрібними купюрами і вертольота

М
Модер

На нари пороха. Шкода шо кишка тонка у суддів буде

СГ
Суддя Гук

Тать так раніше просили посадити Порошенка вот маєте зелений джин виконує)

.
...

Найтупіша відмазка зелібобів "Е, тать я голосовавім не за Зелю а протів Пороха". Тобто назло Порошенкові ви ідіоти свідомо пішли і проголосували за Клоуна знаючи, що він поверне ригів, буде знищувати реформи, економіку, армію. Ох..єнно відімстили.

Д1
До 17-02

Це дурня, якою ви виправдовуєте свій недолугий вибір. Ви голосували за Зеленського, а не проти Порошенка, бо був перший тур, де він також переміг із значною перевагою. А претендентів було біля 40 чоловік, невже між ними не було нікого, достойнішого за теперішнього президента. Якщо розібратися, почитати про людей, взнати про їхні досягнення в житті - то точно, що були достойні, але нам, виборцям, це не цікаво))) нам потрібна локшина на вуха: посажу олігархів, підніму зарплати, знижу тарифи. От це ми хочемо чути від кандидата в президенти. І, на жаль, не здатні усвідомити, що все це утопія, гучні слова - і не більше. Тому панове виборці, думати треба, коли голосуємо, нам із тим вибором жити.

П
Порохобот

73 країни голсували не за........,, а проти ....... Самі добре знаєте.

Т
Троцкому

Вова вже третій рік своїм пісюном водить по губам 73% країни. Але ж їм какаяразніца єтоже папріколу

Т
Троцкій

Цікаво, а Вова Зе в цей час грав пісюном на піаніно?

В
Виборець

Всі президенти кончені. Опять хоче народ розвести.

Г
Гейропа

Кон4ений

С
Суд

Закрити го на довічно, злодія фрасового

Читайте також