Порошенко про переговори: До кінця року прикордонники повинні відновити кордон з Росією і ніякої автономії

15
17

На переговорах у Мінську були досягнуті домовленості про виведення всіх іноземних військ з України.

Про це він заявив за підсумками переговорів, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Крім того, за його словами, українські прикордонники до кінця 2015 року повинні повністю відновити контроль над кордоном з Росією.

Він додав, що про жодну автономію на сході України чи федералізацію рішення не приймалися. За його словами, Україні на переговорах були висунуті неприйнятні умови та ультиматуми, але вона на них не піддалася.

З 15 лютого повинен бути припинений вогонь, а протягом 19 днів повинні бути звільнені всі заручники, додав Порошенко.

Коментарі

М
Месный

до Толя ТЫ что ли мужик баба базарная!!!! Жалко тех пацанов что остались в Котле!!!!

Т
толя

... всьо сделал ... Ничего не сделал и вдобавок открыл слабые места своей армии . ПАЦАНА надо менять на мужика .

З
Закарпатец

ТОЛЯН ты лучше расскажи хоть про одно выполненное обещание брехунца Пораженко - ну например про зарплату бойца в 1000 гривен в день или безвизовое посещение ЕС? А вот Путин пацан конкретный. Пацан сказал - пацан сделал. Все что обещал - все сделал.

Т
толя

" Угоди з Росією не варті й паперу , на якому вони написані " . (Отто Бісмарк) . ДАВАЙ МАТУШКА , ДОКАЖИ ЧТО ЭТО НЕ ТАК - PLEASE .

З
Закарпатец

Для того щоб встановити контроль над кордоном необхідно виконати ряд умов (це прописано по пунктах) - а ось на це Потрошенко НІКОЛИ не піде

М
Марина

а чому аж до кінця року?

БД
Богдан до Угода

а шо, замість Путіна хороший і добрий прийде? а може ще гірший?!

М
Мрiя

СКІЛЬКИ ЕШЕ БЕЗНЕВИННИХ ЛЮДЕЙ ЗАГИНЕ, ПОКИ МИ МІЗКИ ВКЛЮЧИМО...

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити I розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович I мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi I особливо коли будете мати з ними якусь справу.

7
77

ладемеся до войни... жаль.. я розщитував шо порох хоть мало адекватний й відасть днр лнр)) ну а сяк то чекаємо тепер воєний стан і обявлення войни росії бо они неодступлять!

Д
Дааа

Но всьо они договорилися як начати войну . А так довго договарьовалися кілько років буде йти та война 3-4 роки

9
911

Теперь у "нас" есть очередная черная дыра аля Преднистровье,только разница в том что придется вбухивать туда больше денег и средств, Поздравляю комрады, перемога :) Один плюс и то пока только теоретический что перестанут люди гибнуть как раньше за непонятно что.

У
Угода

Це можна сказати історична угода! Були два варіанта, перший це війна, друга це мир! За 16 годин перемов і мир! З 15 лютого буде припинення вогню. Звісно якщо Путлер буде закидувати своїх найманців, солдат то це буде повномасштабна війна... Європа, Америка ізолює Росію. Великобританія, Америка, Франція введуть свої війська для стримання Путлеровської агресії до України. А там як розумієте третя світова на нашій території... якщо путлер все ж таки плюне на Мінські домовленості тоді він повний не адекват. Можна очікувати навіть ядерні ракети з Росії... Про розвал СССР великий плюс) Надіюся що Путлеровський режим спаде!

Д
Дааа

Останьий раз помню коли ся договарьовали у Белорусии розвалився СССР

НП
Ні про що...

Далі буде...

М
Мрiя

означає розвал неминучий... люди жалко...

А
Антон

Злив... Угода ні про що.

Читайте також