Порошенко продовжує одноосібно лідирувати у президентських перегонах - дослідження групи Рейтинг

14
6

Соціологи оприлюднили останнє опитування, яке вони провели 3-12 квітня 2014.

Згідно з ними 29% готові підтримати Петра Порошенка і тільки 13% Юлію Тимошенко, яка йде другою. На третьому місці – Сергій Тігіпко з 6% підтримки, за ним – Михайло Добкін з 5%. Олег Ляшко і Петро Симоненко отримали по 4%.

На запитання за кого будуть голосувати у другому турі: П. Порошенко чи Ю. Тимошенко - 41% проти 15%, 21% - проти обох, 12% не будуть голосувати, 11% не визначилися із вибором.

Також дослідження зафіксувало стійкий та високий рівень електоральної активності українців: 84% опитаних сказали, що вони однозначно або скоріше за все будуть голосувати. Очікування президентських виборів є найвищим на Заході (91%) і Центрі (92%), більшість у всіх регіонах готова однозначно або скоріше за все голосувати, 79% на Сході і 62% на Півдні.

Мукачево.net

Коментарі

З
Закарпатец

Кстати вспомните! При этом умнице, когда Порошенко был министром иностранных дел, Украина просрала шельф острова Змеинный и сам остров Румынам (а там сейчас газ и нефть в больших количествах найдены!) Тогда, кстати вся эта шобла и была в правительстве - у них это наверное хобби - Украину разваливать!!!

З
Закарпатец

Кандидаты в президенты ГАЛИЦИИ : Юльк-проститутка Порошенко-олигарх-хапуга Турчинов-пастырь-эпилептик Яценюк- кролик-грекокатолик Тягнибок-укрофашист Ярош-просто фашист ОСТАЛЬНОЙ УКРАИНЕ ВЫБОРЫ НЕ ИНТЕРЕСНЫ - ДАЖЕ ПО КОНСТИТУЦИИ УКРАИНЫ - ВЫБОРЫ НЕЛЕГИТИМНЫ - ТА КАК ОКОЛО 30% ТЕРРИТОРИИ НЕ УЧАСТВУЮТ В ВЫБОРАХ (если не больше)

Н
Неймар

Якщо Украіна хоче мати розумного, культурного дипломата високого класу тоді проголосують за пана Порошенка.бо він всі якості має як політик.ну і що зз того що він мультимільярдер?бо можна подумати що інші кандидати бідні і працюють на благо краіни.вроді і Богомолець так нічого фінансово, тоді що про інших подумати якщо в політиці та в політиці всі мінімум 5 років.в політику простий люд не піде.хочете Тимошенко з "2 ходками" і зверх крайнім популізмом.бо те що вона робить це примітивний популізм.а популізм це надуті обіцянки.а про інших кандидатів слід мовчати особливо про Ригів, які зараз всі за людей, за Украіну а тишком-шишком мутять сепаратизм на сході.таких як Царев взагалі посадити треба.хоть дав йому Бог розум зняти свою не пристойну кандидатуру.але судити його би.

ЛВ
Лунченко В В

!!!!!!!!!!!!УВАГА УВАГА в ДАІ вже всьо по старому, Бойчук Михайло Михайлович нормальна людина, але зарас по 500 доларів зібрали із працівників, які гроші видали з дому від дітей та сімї, а тому Бойчук та всі заступники повинні піти у бізнес покинути міліцію, бо люди готові робити за нормальну зарплату без корупції, але із старим керівництвом це ніяк не буде і Москаль Генадій Генадійович кум Бойчука не повинен його прикривати.

НВ
не везе Йулі

Якось дуже поспішила заняти всі ключові пости в уряді, після майдану, і почали затягувати паски,На що надіеся не зрозуміло, якщо до виборів не зможе купити народ, підняттям пенсій при такуй інфляції,думаю що партія Батьківщина пуйде за своїми цімборами із ПР

Я
я

"Согласно опросам, среди сторонников Порошенко лидирует Порошенко. Удивительно, но опрос среди противников Порошенко даёт прямо противоположные результаты."

Читайте також