Порошенко призначив 9 голів райдержадміністрацій на Закарпатті

7
22

Однак, місце голови Мукачівської РДА залишається вакантним.

Президент України Петро Порошенко призначив дев’ятьох нових керівників районних державних адміністрацій у Закарпатській області.

Головою Берегівської районної державної адміністрації призначено Іштвана Петрушку, головою Ужгородської районної державної адміністрації - Анатолія Синишина, головою Великоберезнянської районної державної адміністрації - Василя Симочка, головою Виноградівської районної державної адміністрації - Михайла Русанюка, головою Воловецької районної державної адміністрації - Валентину Рогову, головою Перечинської районної державної адміністрації - Віктора Олефіра, головою Рахівської районної державної адміністрації - Павла Басарабу, головою Свалявської районної державної адміністрації - Олександра Дідовича, головою Тячівської районної державної адміністрації – Василя Дем’янчука.

Відповідні розпорядження опубліковані на офіційному сайті Глави держави.

Коментарі

ДВ
до всіх.

Народ! що ви тут ж..пу рвете,пишите,гавкаєте,ви що не бачите,що наше закарпаття до рук прибирає медведчук,вун сюди зі згоди пороха призначає всіх своїх людей москаля,лунченка,пацкана,блюк це все перекрашена ригівська банда,чи видумаєте що тут щось поміняється,сто процентів ні,вони заберуть під своє крило контробандний потік і будуть тут командувати,ви не розумієте що до тепер контробандою керував ланьо,та не справився,не всі гроші на верх передавав,тому і убрали його,а придумали що то правий сектор винуватий та балога,тепер лунченко буде керувати контробандою,а останні будуть вертати сюди собдеківські часи,і ми будемо скоро товаришами і будемо строїти світле майбутне комунізму а медведчук і його команда буде нам за леніна.

7
777

Вот за200грн.які вам замащують очі!!!!!Голосуєте за бандитів!!! А потім жалієтесь на(владу)!!!!Вони купляють вас за копійки,а самі мільярди крадуть а на народ кладуть БОЛЬШОЙ И ТОЛСТЫЙ Х....!!!!

ДМ
До місто

Ко то?

T
taras77

Питання: хто цього року буде роздавати 200 грн. за Ланя у В.Березному???

М
місто

в мукачівській РДА юрист з міськвиконкому буде призначений

7
777

Які вибори???? У житті свому ніколи за падлів не голосувала, і не буду!!!!!

7
777

Цей (президент),случайно не з будуна призначав????? У цій (державі) нічого хорошого не буде ніколи!!!!!! Тікати треба із злодійської, брехливої,бандитської (україни) Одна і таже банда!!!!Треба всіх ліквідувати!!!!!

ДХ
до ХАХ

А в Іршавській готують нинішнього в.о. антинародника-регіонала Мошколу,який при усіх владах *на коні*.Сей Маскаль туй як агент Яника діе.Майдан на них!

Н
Надя

Балажку в РДА вона знае що треба робити!))))

Й
ЙОУШЕО

ОСЬ ВАМ І САМОВРЯДУВАННЯ!З КИЄВА ПРИЗНАЧАЮТЬ , абсурд!а може почнеме із закарпаття призначати презадентів!

ДТ
до тт

Олька Бабичівська най пиздує од свому Маринцьови, тому, шо і в торгівлі робив і міліціштом, і кіть треба, та й за попа піде

В
вова

Хлопці,будьте розумні і стримані, покажіть на що ви здатні на виборах!

БЗ
без змін

і у Берегові-одні і тіж приізвища,лише чергуються)))а якщо відверто то ці всі РДА вже давно пора ліквідувати)))ніякої з них користі,в основому одні старі особи регулярно десятиріччами протирають нагавиці)))вони вже давно не їздять по селам району і не володіють ситуацією)))ЛЕДАРІ!!!

СМ
Студент МДУ

А жебрак єден,ти туман -жополиз жидівський іди в АТО я МАМА ака породила троїх синів ііз двоє вже там СВОЛОТО!!!!!!

ЗБ
з березного

но заєбісь цуравий симочко

Й
йоні

нич нового!одні ті самі патріотичні фамілії. скоро всі в ковди підемо з елітов сранов...

S
Sello

A v Bereznomu Sumochka???? A to bude super!!!!

Т
тт

У мукачівську Олю БАБИЧІВСЬКУ най помали бухає там.

СМ
Студент МДУ

Козел ти, 123.

М
Мартин

А на Мукачівщину, кого ?....назад якогось засраняця - Пашкуляка ??

Х
Хах

А в іршавському р-н ко кіть такі зміни.

1
123

це блядь і сміх і гріх ,ніхуя з нашої країни не буде в житті !!!!тоєсть з вашої шоколадно -жидівської.............Ганьба Українському уряду!!!!!!

Читайте також