Порошенко удвічі випереджає Тимошенко - опитування групи Рейтинг

18
9

При чому як в першому, так і в другому турі.

Розподіл визначається наступним чином: у І-ому турі за Порошенка готові проголосувати 21%, за Тимошенко - 11%, за Кличка, хоча він уже знявся, - 10%, за Тігіпка - 6%, і за Гриценка, Симоненка, Тягнибока та інших - близько 3%, себто на рівні похибки.

Водночас, проти всіх - 8%, не голосуватимуть взагалі 14%. Досі не визначилися, чи голосуватимуть і за кого 13% опитаних.

Такі дані згідно з зрізом по всій території України. Натомість, без Криму розподіл симпатій виглядає наступним чином: Порошенко – 22%, Тимошенко – 12%, Кличко - 11%, Тігіпко – 6%, по 3% - Гриценко, Симоненко, Тягнибок, Добкін.

Тепер про другий тур: тут розглядалося в опитуванні кілька пар. Якщо Порошенко проти Тимошенко, то розподіл буде 36% на 15% (38 та 16% - без Криму), якщо Тимошенко проти Тігіпка, то 30% на 13 32 та 13% - без Криму), і Порошенко проти Тігіпка - 46% проти 10% (48 та 11% відповідно).

Як інформують в групі Рейтинг, яка проведа дослідження на замовлення америкаонського Міжнародного республіканського інституту, участь у голосуванні на президентських виборах планують взяти 48% опитаних, 31% - скоріше так, аніж ні. В опитуванні без врахування голосів мешканців Криму візьмуть участь в голосуванні 51%, в обох випадках не визначилися, чи підуть на вибори 5%.

І про власне методику опитування: проводилося в усіх регіонах України (зокрема і в Криму) з 14 до 26 березня 2014 року, опитано 1200 громадян України віком від 18 років. Похибка вибірки не перевищує 2,8%.

Коментарі

1
132

Чому не слід голосувать за Петра Вальцмана (Порошенка)? 1. Він є засновником Партії Регіонів, а отже, відповідальність за грабунок цією партією країни лежить і на ньому. 2. Він був членом СДПУ(о), а це була олігархічна партія, яка очорнює кожного. 3. Він звинувачувався в корупції після Помаранчевої революції Томенком і Зінченком. 4. Він був міністром в уряді Азарова. Обіцяв реформи - нічого не зробив. 5. Він є олігархом, а бізнес і влада поняття несумісні. Є маса протиріч в цьому. 6. Він вимагав українців у Шустера стати на коліна перед євреями, а значить він не асоціює себе із українським народом. 7. Він зливав Майдан разом із трійцею псевдолідерів і критикував тих, хто боровся активними методами. Не називав Януковича бандитом. 8. Він не виступає за націоналізацію краденого олігархами, реперватизацію. Опирається на старі перевірені кадри, а не молодь.

З
Закарпатец

http://www.youtube.com/watch?v=DxfhxP4LGLo Взгляд на Украину из Литвы

1
1111

Уже ліпше Юля, як Порошенко!Він з банди Фірташа і Льовочкіна

ПС
Просто смішно

Балога знову каблучок свій знайшов, на цей раз Порошенко З Кличком )))

ДІ
до ігоря

порошенко буде президент .

І
ігор

за що боролися - на те й напоримся !!!!!!!!!!!!!!

І
ігор

не факт , порошенко не забувайте колишній з "любих друзів" кум ющенка , його підтримує фірташ та льовочкін він працював в уряді януковича - робіть висновки самі !!!!!!!!!!!!!!!!!!

5
555

Хлопці, ви не врахували Ольгу Богомолець:)

Т
толя

прийдеся українську булаву у руки брати порошенкови ,кличко за нього .

Читайте також