Порошенко відповів Зеленському: «Стадіон так стадіон» (ВІДЕО)

3
14

Діючий президент України Петро Порошенко повідомив, що готовий провести дебати з Володимиром Зеленським на НСК "Олімпійський".

Вчора, кандидат у Президенти Зеленський поставив чинному Гаранту вимогу провести дебати на НСК "Олімпійський" перед глядачами та всіма журналістами. На роздуми Петру Порошенку, Зеленський дав 24 години.

Згодом,своє відеозвернення до Зеленського Порошенко оприлюднив у Twitter.

"Володимире Олександровичу. Я радий, що ви, хоч і якось невпевнено, але прийняли запрошення провести дебати. Ми з вами дуже різні. Головна відмінність - стрілки наших геополітичних компасів показують в діаметрально протилежні сторони світу, - почав Петро Порошенко.

"Дебати - це не шоу. Виборча кампанія - це подія, яка визначає майбутнє країни, нації на роки і десятиліття вперед. Тут не до жартів. Бути президентом і Верховним Головнокомандувачем - це не гра, це не бажання сподобатися.

Бути президентом і Верховним Головнокомандувачем - значить нести відповідальність за людей, нести відповідальність за країну і всередині України, і на міжнародному рівні", - додав він.

За його словами, дебати робляться не заради видовища на стадіоні. "Дебати - це серйозна дискусія про стратегію розвитку країни, про цінності, про історичний вектор, про пріоритети, країна не просто обирає, вона довіряє свою долю", - заявив чинний президент.

"Правила дебатів прописані в законі про вибори президента, почитайте їх, будь ласка. Вони можуть відбутися на базі Суспільного телебачення з трансляцією по всіх телеканалах для десятків мільйонів людей. Такі вже уставлені правила. Але стадіон, так стадіон. Я чекаю на Вас, Володимире Олександровичу", - наголосив він.

Коментарі

ГЛ
Гюльчеталь-покажи личико

Наш віртуальний кандидат, поводить себе як справжній терорист- спілкується з виборцями через відеозвернення. Це дає можливість сховати своє справжнє обличчя. Команда-не озвучена. Програми нема. Погрози уже є. Вибирайте кота в мішку. Балаган від 95 кварталу.

1
12,08

А ти из якого валова хлебчеш (валов посудинна для корму худоби-марги).

ДН
До нижньої марги

Ти фрасе сидиш коло валова Порошенко, не переживай люди і тобі напросять. Зробив багато, собі заробив, і тобі ксотови дав можливість

+
++++

Зеленський АБСОЛЮТНО НІЧОГО не зробив для України і нічим мені особливо не запам'ятався. А що зробив за 5 років Порошенко в непростих геополітичних умовах мені відомо і тому я не сумніваюся, що найкращий президент періоду незалежності гідний бути президентом і наступні 5 років.

Ф
Фікс

Країна збідніла! А він свої статки збільшив у рази!!! Я думаю Петя якщо ти дальше будеш рипатися то тебе чекає доля Чаушеску!!!

Я
я

фраза шо президент несе відповідальність за людей красива но то не про нього він знищує людей таким життям і бідністю.йому там не місце давно.не ганьби - не совісті.яка совість ,люди виживають,війна а він на Мальдівах-ще хоче підтримку народу ?

К
кака

цей пи*дюк ще щось несе? вонить як каналізація! чоловіче ти вже довів країну до краху! досить з тебе!

А
Андрей

Рожа чуть не треснет !

П
Порошочек

Порошок может и красиво и правильно говорить на дебатах , но это ему не поможет так как он стал богаче ,а мы беднее , так что как бы не пела птичка нам его мелодия известна

(
(•_•)

Порох , як людина кончений, проте порох клоуну непозубах !!! Занадто скоморох тупенький по всiх параметрах , навiть гумор, передачi, фiльми низького , жалюгiдного рiвня, що разраховано на тупогоглядача, якими i е украiнський народ !

Р
Русин

Порох - КОН ЧЕН ЫЙ брехач!

Б
БУКОВЧАНИК

ЗЕЛЕНСЬКИЙ НА КОГО ПРЕШ УЛОВИВ

Б
Букі

Порошенко пірве го

7
777

А ДЕ ВІДЕО ????

Читайте також