Порошенко їде на Закарпаття. У планах - зустрічі в Хусті, Мукачеві та Ужгороді

13
50

Візит лідера президентських перегонів у найзахіднішу область країни запланований на перший день травня, четвер.

У планах візиту Петра Порошенка на Закарпаття - зустрічі з громадами у трьох містах:

13.00 - у Хусті на площі перед будівлею райради, що по вулиці Карпатської Січі

16.30 - у Мукачеві на центральній площі міста перед пам'ятником Кирилу та Мефодію

19.00 - в Ужгороді на Київській набережній.

Мукачево.net

Коментарі

Ю
юрко

в хусті аншлаг)))))

КД
Кіть дако б`є

А автографи буде давати?

З
Закарпатці

Цікаво було б почути відповідь від порошенка, чи він і досі вважає хлопців, які починали боротьбу з режимом на Банковій і ГРУШЕВСЬКОГО-ПРОВОКАТОРАМИ. Чекаємо на відповідь.

З
Закарпатці

ЗУСТРІНЕМО ЯЄЧНИМ ЗАЛПОМ В ШОКОЛАДІ!!!

П
ПОРОШЕНКО-БРЕШЕ

ЗАПИТАЙТЕ ПОРОШЕНКА, ЧИ ВИКОНАВ ВІН СВОЮ ОБІЦЯНКУ. БО Є ВІДЕО ДЕ ВІН ВІДМОЛЯЄТЬСЯ ВІД СВОЇХ СЛІВ, А ДИНАМО ВІДНОВИВ СУРКІС. БРЕХНЯ ПОЧИНАЄТЬСЯ З МАЛОГО! Напомним, внефракционный народный депутат Украины Петр Порошенко пообещал фанатам "Динамо" за сутки отремонтировать стадион Лобановского и брусчатку на Грушевского.

Я
Яна

ПОРОШЕНКО-ЄФРЕМОВ-РИБАК фактично створили Партію Регіонів, партію вбивць НЕБЕСНОЇ СОТНІ. І ви хочете щоб я голосувала за цього опудала безхребетного? Опам"ятайтеся люди - гроші від Балоги беріть , бо то вкрадені у вас гроші але голосуйте за достойних дюдей.

Ч
читач.

До "ОТЛИЧИЕ БАНДЕРОВЦЕВ ОТ ВЛАСОВЦЕВ" Сам ти гівно,ПНХ.

ОБ
ОТЛИЧИЕ БАНДЕРОВЦЕВ ОТ ВЛАСОВЦЕВ

В РОССИИ И ТЕ И ДРУГИЕ СПРАВЕДЛИВО РАСЦЕНИВАЮТСЯ КАК ПРЕДАТЕЛИ, ИЗМЕННИКИ И ПРЕСТУПНИКИ. НА УКРАИНЕ БАНДЕРОВЦЕВ СДЕЛАЛИ "ГЕРОЯМИ", "БОРЦАМИ ЗА СВОБОДУ". НО ГОВНО, КАК ТЫ ЕГО НИ НАЗОВИ, ГОВНОМ И ОСТАНЕТСЯ.

В
вуйко

Снится Путину сон: по всему Кремлю стоят негры в масках и с автоматами. — Вы кто? — Ми есть силы самообороны Москвы, мазафака! Готовим референдум о независимости, о'кей?

Т
ТОЛЯ

КОГДА СОВЕТСКИЕ ВОЙСКА ОСВОБОЖДАЛИ КИЕВ ,ЖУКОВ ГОВОРИЛ ,ЧЕМ БОЛЬШЕ ХОХЛОВ УБЮТ НЕМЦЫ,МЕНЬШЕ ПРИДЕТСЯ ОТПРАВЛЯТЬ В СИБИРЬ НА КАТОРГУ,СОВЕТСКИХ СОЛДАТ ОН НЕ ЖАЛЕЛ,ЗА ЭТО ЕГО ПРОЗВАЛИ,МЯСНИК,В НАШЕ ВРЕМЯ В ЧЕЧНЕ ПОГИБЛО РУССКИХ ПО ДАННЫХ МИНОБОРОНЫ БОЛЕЕ 34000 СОЛДАТ ,ПО НЕОФИЦИАЛЬНЫХ ДАННЫХ БОЛЕЕ 80000 СОЛДАТ.

ДУ
день у перемоги

Дивізія "Галичина" налічувала у своєму складі 20-22 тис. вояків У рядах Росі?йської Ви?звольної А?рмії (рос. Русская освободительная армия — РОА за час війни воювало 800 тис.вояків

Х
ххх

ТОЛЯ ТИ Е ВІРУЮЩИЙ І НЕ ПИЗДИ ХРЕНЬ З СВОГО ПАСКУДНОГО РОТА

ПВ
присяга Власовцев РОА

"Я, как верный сын моей Родины, вступая добровольно в ряды бойцов Вооруженных сил народов России, перед лицом соотечественников присягаю – для блага моего народа, под главным командованием генерала Власова бороться против большевизма до последней капли крови. Эта борьба ведется всеми свободолюбивыми народами в союзе с Германией под главным командованием Адольфа Гитлера. Я клянусь быть верным этому союзу. Во исполнение этой клятвы я готов отдать свою жизнь."

Х
ххх

Привет ЗАКАРПАТЕЦ

Т
ТОЛЯ

КОЛИ ОНИ НИ ГОННИ ОТВІТИТИ ,НАШТО ЇМ АРГУМЕНТИ,У НИХ ПРОВІРЕНИЙ СПОСІБ,ЛАТИ,МАТЕРИТСЯ,НЕЦЕНЗУРЩИНА ЇХ КОНЬОК.

З
Закарпатец

Правда ли, что бандеровцы повернулась лицом к Европе? - Нет, они всего лишь нагнулись перед Россией.

Х
ххх

І ОТВІЧАТИ НИЕ КОМУ-ПАРАША

Х
ххх

ПАРАША ТИ ВУЙКУ ВЕРХОВИНСЬКА-І НІКОМУ ТАКИМ ЯК ТИ ПИСАТИ

В
вуйко

ххх, а може ти не ххх, а Х із У і Й, але пишеш дуже "змістовно",якщо не знаєш що таке аргумент,то подай хоч якусь інформацію, але якщо не вистачає інтелекту (знаєш що то?) то пиши що хочеш - хворим на голову користуватися інтернетом не заборонено ще розкажи як ти "еднако" думаєш, дуже цікаво давай дєрзай

ТП
Текст присяши дивизии Ваффен СС "Галичина"

«Я, украинский доброволец, этой присягой добровольно отдаю себя в распоряжение Немецкой Армии. Я присягаю Немецкому Вождю и Верховному Командующему Немецкой Армии Адольфу Гитлеру в неизменной верности и послушании. Я торжественно обязуюсь все приказы и распоряжения начальников исполнять, а также все военные, государственные и служебные дела строго держать в тайне и тем самым верно и преданно служить Немецкой Армии и одновременно своей родине. Мне ясно, что я после своей присяги подвергаюсь всем немецким военным дисциплинарным взысканиям. Конец моей службы как украинского добровольца определяет Немецкая Армия.» (перевод с украинского)

Х
ххх

ПАРАША ТИ ВУЙКУ ВЕРХОВИНСЬКА

В
вуйко

не бризкай жовчем - подивися в дзеркало залякуєш кількістю ніків? а ще для гордості за вєлікую одне відео https://www.youtube.com/watch?v=RxW8rIl7LM8

О
Оксана

Черговий раз понаобіцяє людям всякого, а вони і повірять! А жаль! Бо українській політиці потрібні нові люди, а не старі куми!!!

Х
ххх

пиши си і усьо доки ти корови не треба гнати і тот гімн співай сам ГАВНО

В
вуйко

виправляю помилку зараз стєрхойоб ботоксний реанімує шляхом анексії російську імперію і герб звідти

ДД
До дяди

Сосни у амеров, как это делают ваши вожди - Трупчинов, Яйценюх и прочая проамериканская мразь. Флаг США висит на здании СБУ в Киеве. Ко Дню Победы там будет висеть флаг, водружённый 69 лет назад украинцем Алексеем Берестом, русским Михаилом Егоровым и грузином Милитоном Кантария над рейхстагом. Слава победителям! Слава ветеранам Великой Отечественной войны! Смерть укрофашизму!

В
вуйко

зараз стєрхойоб ботоксний реанімує шляхом анеквії російську імперію і герб звідти

Х
ххх

я тя придурка-рогатого дуже бим хотів відіти

В
вуйко

новий гімн патріотів-болільників http://vikna.if.ua/news/category/ua/2014/04/06/17333/view

В
вуйко

не вірте що путлер цар Візантії - ось хто він: -Вы кто? -Мы - четыре всадника апокалипсиса: Война , Чума ,Голод и Смерть -А это что за ху-йло с вами? -А,это..стажер..Путин.

Х
ххх

слухай ти верховинцю іди пасти корови і мозок не включай бо там го ние-закарпатиць і я то не едно запомни придурку лем ми еднако думаеме

В
вуйко

придурку, що підписався гражданин ПАраші,я,ХХХ,закарпатец, историк - один і той же троль ПАрашо-кацапстанський, виходи у центр Мукачева там бендерівці із факелами йдуть ходою, а ти пропустиш і не будеш мати що писати

М
мукачівка

прийду і послухаю

И
Историк

К Вашему сведению, неуважаемый и неграмотный, двуглавый "мутант" был гербом ещё Византии, а сегодня - Сербии и Черногории. К сербам и черногорцам у Вас тоже претензии?

ДД
До дяди

В отличие от тебя, хама, я не пью, и сижу на гонорарах. Мой отец - украинец. Мой дед и прадед, украинцы, воевали за единую страну - Российскую империю, потом Советский Союз. Они строили эту страну, и сегодня они ворочаются в гробах от вашего безумия. НЕ ХОТИТЕ РУССКУЮ СИСЬКУ СОСАТЬ? БУДЕТЕ СОСАТЬ АМЕРИКАНСКИЙ Х#Й!

В
вуйко

допа і екс-рекетир Царьов розсердяться і забалатуються на пост президента ПАраші-кацапстану і куплять вибори за стакан стєкломоя кожному ПАрашнику і будуть правити двоє як сіамські близнюки бо такий там символ двоголовий орел-мутант

В
вуйко

гражданин ПАраші,я,ХХХ,закарпатец - один і той же троль ПАрашно-кацапський напиши суко скільки тобі парашники стєкломоя наливають за один комент

ГР
гражданин РФ

Майданили против олигархов, а теперь писаете кипятком, чтобы олиграх стал президентом. Смешные вы, украинцы... А ВЫБОРЫ - НЕЛЕГИТИМНЫ, ТАК КАК НАЗНАЧЕНЫ ПОД ДУМАЛИ АВТОМАТОВ БОЕВИКОВ, КАНДИДАТЫ НЕ МОГУТ НОРМАЛЬНО ВСТРЕЧАТЬСЯ С ИЗБИРАТЕЛЯМИ ПО ВСЕЙ СТРАНЕ. ДОБКИН, ЦАРЁВ, СИМОНЕНКО НЕ МОГУТ ПРИЕХАТЬ НА ЗАПАД УКРАИНЫ, ЯРОШ, ТЯГНИБОК, ТИМОШЕНКО И ПОРОШЕНКО НЕ ВОСПРИНИМАЮТСЯ ВОСТОКОМ. ЧТО ЭТО ЗА ВЫБОРЫ?

А
Аваков

!!!!!!!!!!!!!УВАГА УВАГА в ДАІ вже всьо по старому, Бойчук Михайло Михайлович нормальна людина, але зарас по 500 доларів зібрали із працівників, які гроші видали з дому від дітей та сімї, а тому Бойчук та всі заступники повинні піти у бізнес покинути міліцію, бо люди готові робити за нормальну зарплату без корупції, але із старим керівництвом це ніяк не буде і Москаль Генадій Генадійович кум Бойчука не повинен його прикривати.

Т
толя

БУДЕ ТОЧНО ПРЕЗИДЕНТ.

ДВ
до Васі

За медиків не кажу нічого, а вчителів та працівників дитсадків(освітян, коротше) вже ПОПЕРЕДИЛИ ПРО ОБОВ"ЯЗКОВУ ЯВКУ.

В
Вася

Най організатори не забудуть заставити медиків і вчителів прийти, бо масовка може провалитися, як не як 1 травня

В
Вася

Кому война на сході, а кому концерти в поддержку.....

7
777

Цікаво, що скаже нарейтинговіший кандидат. Прийду, послухаю.

В
Вася

Кому война на сході, кому концерти в поддержку....,

!
!!

Може конфети бде давати!!!

T
taras77

бюджетників не ВИГАНЯЮТЬ на зустріч!!!А то ко "Я", голосуй за Хутіна Пуя і йти з ним на зустріч у московію!!!

МЯ
Мамко я у вароши)))))

Петя хотим сладкой жизни.....)))))

МЯ
Мамко я у вароши)))))

Ура-ура-ура......

У
Ужгородець

Всі на зустріч з майбутнім Призидентом.

Читайте також