Порошенко знову дав добро Москалю "рішуче" боротися із контрабандою на Закарпатті

6
8

Петро Порошенко провів вчора закриту зустріч із головою Закарпатської ОДА Геннадієм Москалем щодо питання його відставки із займаної посади.

Не дивлячись на те, що згідно із новим законом "Про держслужбу" він не має права займати посаду губернатора, бо досяг пенсійного віку і суміщає цю посаду з мандатом депутата облради, скоріш за все Геннадій Москаль все-таки залишиться у своєму кріслі.

"Він (Геннадій Москаль - ред.) і надалі реалізовуватиме мою програму з децентралізації та рішуче боротиметься з контрабандою на Закарпатті. Зокрема, знайшла підтримку ідея обладнати митні пункти спеціальними сканерами, а частку надходжень від митних зборів спрямувати на регіональні інфраструктурні проекти", - йдеться на офіційній сторінці Гаранта у мережі Facebook.

Днями, Москаль попросив Гройсмана звільнити його, на що той різко відповів через соцмережі.  

Mukachevo.net

 

Коментарі

Я
я

москалю іди борися із контрабандою у чернівці.там котрабанда круче ніж на закарпатті.

Я
я

москалю іди на пенсію і відпочивай.

ПН
Правильний напрям

Новий премєр, ставленик олігархів, продовжує здирати з народу останнє. Він чесно заслужив, щоб контробас йшов йому, але всяка дрібнота теж хоче виживати, тому всяку дрібну контробанду слід задушити, не розуміють відсталі і заважають вирішувати основні питання державної ваги, що новий премєр в короткі терміни повинен стати міліардером, відповідно лохторат України повиннен скоротитись на якийсь міліон

ДВ
до всех

смотрите на эти два пингвина!братья во крови людской!!!

ДВ
до всих

зась якась "сволота " не отстеугнула маскальови и тот пожаловався пороху,ош ние з чого йому у жеб у киив загнати...вот и зробили цирк!а тот дав команду опстатися козлови на мисци и змонополизировати контрабанду!маскаль не мае право занимати пост?а порох?продав рошен?злоди завладили державов и замутили голову ес...оддали ся в расход ес а тоти им за то одстьогувуть...килько бабок уже насыпали,а народ всьо жебрычие...та шо ото значить???

Й
Йоні

Хахаха, шо вже всьо шо треба і не треба повивозили і позавозили??? А типир мож і боротися з контрабандов))) Сміхотворні люди!!! Тупа показуха! Кіть не буде контрабанди та як наші "крутелики"будуть робити мільйони??? Подумайте за "бідних" майже жебраків - наших мільйонерів)))

ДЗ
Дякуємо за тарифи

Коли вже нажретеся. Розберіться з тою контробандою, яценюк вже не при владі, хоч від дєрма його обчистили у верховній зраді.Невже така проблема вирішити кому далі давати в Києві без шуму і стрілянини. Чи це всьо робиться, щоб відвернути увагу від обнищання народу і нового обкрадання українців тарифами і цінами на енергоносії, вже і так живемо найгірше в Європі.Не перестарайтеся кровосісі.

Д
Дід

Збрехав ще раз... Не збрехав гройсман, пообіцявши "покрасти"...

Читайте також