Порозумілися: Питання Вузлової лікарні на сесії Мукачівської міськради розглянули позачергово (ФОТО)

8
1

Влада та представники трудового колективу дійшли консенсусу.

У четвер, 24 вересня під стінами мукачівської ратуші зібралися працівники залізничної лікарні аби впевнитися, що їх не залишать без роботи.

Так, на сесії Мукачівської міської ради цю проблему розглянули першим питанням. Перед голосуванням дали можливість виступити та висловити свою думку і побоювання щодо цього питання.

Представник від вузлової лікарні висунув кілька вимог які обов’язково повинні врахуватися при об’єднання їх лікарні та ЦРЛ. А саме: Це повинне бути поліклінічне відділення з статусом юридичної особи. Приводячи приклади інших лікарень з сусідніх областей.

Депутати погодилися з умовами працівників лікарні, а мер міста Золтан Ленд’єл пообіцяв, що вони намагатимуться залишити все як і було.

«Ми прийняли рішення, що вони в статусі поліклініки, як юридична особа залишиться, з тими всіма функціями, які були до тепер», - розказав Мukachevo.net Золтан Ленд’єл.

Золтан Ленд’єл про сьогоднішнє рішення:


 

Лікарі дякуючи покинули сесійну залу.

Мukachevo.net

Коментарі

Н
НАН

Чомусь дипутати на вузловій лікарні порозумілись! А от на виділенні приміщення ВГО "Народний антикорупційний нагляд"в Закарпатській області непорозумілись. Одна з дипутатів п Іваницька чомусь підняла шум про виділення приміщення цій організаціі!!! Мабуть цій дипутатці э що боятись такоі громадськоі організаціі. Час покаже. Це питання буде спрямовапне на комітет Верховноі Ради, антикорупційне бюро.

Читайте також