Порушники паркування у Мукачеві сплатили 3,4 млн грн

4
0

9 січня 2024 - За минулий рік в Управлінні муніципальної інспекції Мукачівської міської ради панує результативна боротьба з порушниками правил паркування.

Згідно з отриманими даними, було винесено 14 951 постанову за паркування в недозволених місцях, а загальна сума накладених стягнень сягнула 3 740 183 грн.

Найприємніше для міста є те, що понад 3,4 млн грн з цієї суми вже надійшли до бюджету міста, що дозволить спрямувати ці кошти на подальше розвиток та покращення інфраструктури.

Крім того, управлінням було винесено 383 приписи щодо усунення порушень правил благоустрою та складено 175 адміністративних протоколів за подібні порушення. Розглянуто та прийнято рішення по 132 письмовим заявам та скаргам мешканців Мукачівської територіальної громади, здійснено виїзди на 951 виклик громадян.

Управління отримало 9 757 дзвінків від громадян, які звернулись за консультацією, а 3 468 викликів були перенаправлені до органів місцевого самоврядування та комунальних підприємств, враховуючи усі потреби та проблеми містян.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також