Посадовці Рахівської міськради "списали" півмільйона на дорогу...ні дороги, ні грошей

20
8

Прокуратура вже попередила розтрату, за схемою посадовців, ще понад 200 тисяч гривень.

Правоохоронці встановили, що посадовці Рахівської міської ради, із використанням підробленого акту виконаних робіт розтратили бюджетних майже півмільйона гривень на користь приватного підприємства нібито за проведення капітального ремонту ділянки дороги на одній із вулиць міста Рахів.

Хоча, станом на час укладання договору потреби у виконанні зазначених робіт взагалі не було і такі роботи не проведено.

На даний час слідство у кримінальному провадженні триває Тячівською прокуратурою внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за фактом привласнення, розтрати майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем та службового підроблення за ознаками ч. 4 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України.

 

Коментарі

НМ
Народна мудрість

Держи злодія голосніше за всіх кричить сам злодій.

Р
робот

Краще напишіть як депутати від ЄЦ у Мукачівській РР проголосували проти виділення управлінню освіти коштів на харчування дітей 1-4 класів у районі , це справжній саботаж , за таке мають саджати за ґрати , особливо ініціаторів таких рішень , про це чомусь мовчок , спочатку заборона дітям з району навчатися у місті , потім відверте вставляння ''палок в колеса'' по фінансуванню освітніх закладів району , зв'язок очевидний , ці люди не гребують нічим , навіть дітьми

.
...

Вкажіть на якій вулиці? Для чого таку маячню писати? Тому що в рахові керує не єЦ ? Всі хто не з ЄЦ - неугодний? Шо мукачево до рахова? Мало проблем в Мукачеві?

С
семен

В меріії кажуть що мова йде про частину вул Хмельницького.Хто сьогодні йшов по вул.Хмельницього біля мосту?Тоді спитайте правоохоронців чому вони не бачать асфальт.

Р
Рахівчанин

Завжди є певна категорія людей, яка пише те, щоб зробила , якщо б була при владі. Цим людям гірко дивитись, що хтось в цей складний час щось робить для міста і людей, і знаючи яка влада в Києві, не допускає щоб виконавці не поклали левову частину коштів в свою кишеню. Щоб факти були правдоподібні, потрібно вказати конкретну вулицю, участок.

П
Первак

Не знаю шо там найшли, але одне точно можу сказати, що за цей гід у рахові дороги більше відремонтували ніж за останні 10 годів. І робили не носячи відрами смолу, а капітально. Люди у городі кажут шо не вірили шо на їхніх улицьох буде асальт але мают і радуютси. Але видко комус треба гроші або посади і вже ся взяли обсирати.

ПБ
ПІшто Бачі

Семен, ти Ідіот? прочитай телепню а потоп пукай

С
Семен

Дурні ваші правоохоронці Їм показник треба.Могли б кореспондента загнати щоб подивився що дорога зроблена перед тим як писати.

Читайте також