Посадовці Тячівської РДА "протринькали" 300 тисяч, які мали йти на зарплату працівникам

10
0

Тому, було розпочато кримінальне провадження за фактом зловживання владою або службовим становищем службових осіб, за ч. 2 ст. 364 КК України.

Прокуратура у ході ревізії встановила, що службові особи управління освіти Тячівської РДА, зловживаючи службовим становищем не перерахували до загального фонду місцевого бюджету кошти на виплату заробітної плати працівникам.

— Працівники провели незаконні витрати фінансових ресурсів, внаслідок завищення вартості ремонтно-будівельних робіт,  покрили витрати спеціального фонду за рахунок загального без відображення відповідних видатків загального фонду на суму, та занизили наявну кредиторську заборгованість по рахунках бухгалтерського обліку, чим спричинили збитки державним інтересам на загальну суму майже 300 тис.грн, — повідомляє прокуратура.

Санкція вказаної статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також