Посадовця Поліського регіонального офісу «Лісів України» викрили на незаконному збагаченні

4
0

Депутата Рівненської облради і водночас заступника директора регіонального офісу ДП «Ліси України» викрили на незаконному збагаченні.

Як пише Офіс генерального прокурора, під час обшуків вдома, на роботі й у родичів і наближених осіб Віталія Суховича, правоохоронці знайшли гроші в національній та іноземній валюті на загальну суму майже 150 мільйонів гривень. Також виявили ювелірні вироби, золоті злитки, зброю, три автомобілі: Audi Q8, Mercedes-Benz GLE 350E, BMW X5, 2 пістолети, автомат Калашникова з 16 магазинами до нього із патронами.

Чоловіка затримали та повідомили про підозру за ст. 368-5 ККУ. Слідство встановило, що депутат незаконно збагатився на мільйони доларів.


Водночас у Державному бюро розслідувань додали, що фігурант до лютого 2023 року обіймав посаду начальника Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства. Саме на цій посаді в той період був Віталій Сухович.

Посадовець також має земельні ділянки в Рівному, які зареєстровані на наближених до нього людей. Там він організував будівництво котеджів. Підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від п?яти до десяти років.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також