Посадовця Синевирської сільради, який брав хабарі, взяли під варту із заставою 242 тис

34
5

Ужгородський міськрайонний суд обрав запобіжний захід посадовцеві Синевирської сільради, якого підозрюють у вимаганні хабарів у місцевих жителів.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що начальника одного з відділів Синевирської сільської ради затримали за вимагання хабарів у місцевих жителів, які мали намір змінити цільове призначення земельних ділянок.

Як зазначають в Закарпатській обласній прокуратурі, підозрюваного у хабарництві посадовця суд взяв під варту з можливістю внести 242 тисяч гривень застави. Також начальника відділу Синевирської сільської ради відсторонили від займаної посади на час проведення слідства.

Посадовцю повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує від п’яти до десяти років ув'язнення з конфіскацією майна.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

І
Іван3

На одному із сайтів обласних написали,що підозрюваний є син хабарника бошоти.Та нечесно пишут,бо в.бошота помер,і ніколи не був судимий за хабар

ВУ
Вітряк у полонині

Розстрілчти гниду ообирав місцевих жителів

П
Пак

Треба його обiйняти i поцiлувати i вiдпустити як щуку у воду, а хто буде дiлитись. Аби вас чорти забрали.

ЖЖ
жжжуу жуу жжу

Не Треба НІЯКОЇ ФІН ЗаСТАВИ!-На ХЄ.а ТАКИЙ ДержСлужбовець?-ШО ВІН ЗЛОДІЙ-..Та ПРОСТО-Раз СУДИТИ Срочно!-а ПАК..-На ФРОнт-на 1 Рік Доста(не в Тил)=Так БАРИГ ВЧИТИ...БогаМу

Б
Боря

Яка можливість застави най там сидить вимагатєль херов

Читайте також