Пошуки бійців Правого Сектору на Закарпатті безрезультатно тривають уже 2 тижні

12
22

Протягом останнього з них силовики зосередилися виключно на Великоберезнянському районі, насамперед, горі Явірник та прилеглих сіл. А також частково Перечинському районі.

Окремий блок пост діє на Ужоцькому перевалі, що на межі Закарпатської та Львівської області неподалік польського кордону.

Саме тут зосередили свої пошуки силовики, точне число яких нікому не відоме, з кінця минулого тижня –  16-18 липня.

До того часу бійців Правого Сектору, які були учасниками стрілянини в Мукачеві, шукали спершу в районі с.Лавки, що під Мукачевом і де їх востаннє бачили в суботу, 11 липня. Тоді одного з бійців Правого Сектору помітили місцеві у с.Бобовище, що у західному напрямку від с.Лавки.

Тоді пошуки перемістилися у район сіл Лісарня та Визниця, що у північному напрямку від с.Лавки.

За версією силовиків якраз на північ і відступали бійці кількома групами, і переховуються на горі Явірник.

Але місцеві вже кепкують, що на Закарпатті розшукують не бійців Правого Сектору, а «свіже повітря», мовляв, хлопці-втікачі вже давно покинули межі області.

Якщо дійсно бійці Правого Сектору відступали на північ і їх хтось помітив в районі гори Явірник (що на схід від Великого Березного) 16-17 липня, виходить вони пішки подолали за 5 днів майже 40 км у північному напрямку переховуючись.

Інше питання, скільки саме бійців Правого Сектору шукають силовики. За попередньою інформацією, у стрілянині в Мукачеві брало участь 13 бійців Правого Сектору. 1 було вбито, ще 4 «вийшли» як 300-ті. Виходить, залишається 8 бійців.

Mukachevo.net

Коментарі

З
закарпатцу

Не усрись со страха закарпатец мацковский, провидец хренов, страха тут наганяеш, наверное из москви с гецком-самозванцем строчите на пару мудаки

Д
Добрый

Всякую фигню несёте! Один зачётный пацан - Коломбо! И настучать и денежку поиметь! О це - европа. Коломбо! Выложи свой майл.Я те дофига инфы скину!

5
555

НАЦГВАРДІЯ ПОРОШЕНКУ ПІДАРУ ГРИБИ ЗБИРАЮТЬ!!!

К
Крiстiна

Ще най два тижнi нацгвардия на курортi отдохне, свiжим повiтрям подихае,помилуеться крайовидами.I можна буде заслуженно iм дати статус учасникiв ATO.Поки наша 128 бригада воюе в пеклi,i iде нава мобiлiзацiя гражданских трудяг i заробiтчан.

С
саша

но зато кілько грошей списано і вкрадено на дану операцію: тисячі бійців прибули в Закарпаття на техніці, бензин, зарплата, проживання і їда та інше, то є мільйони гривень. А ліпше би ся розібрали з сомарами в пагонах, які перегородили міжнародну трасу поруч з чотирьма АЗС. В якій нормальній країні таке можливе.

З
Закарпатец

А я предупреждал, что так все и будет. Когда еще осенью 2014 года все только начиналось я предупреждал, что бандеровцы все закончат большой кровью. Мне не верили и смеялись мол у нас бандеровцев нет и что? Уже в Мукачево смерть, стрельба как в Донецке. Только что градами еще не палят. А эти уроды все могут, вот им сейчас наваляют , а они подгонят грады и со Свалявы да по Мукачеву.

З
Закарпатец

я не закарпатец, я ватный провокатор, хуйлобот и кацапо-парашное педрило, а путин-потерянное хуйло, умалишенный оккупант, ботоксный шизофреник и извращенец-педофил, мацква моя столица - там ишак поёт как птица!

З
Закарпатець

Що знову за схемою: грудень 1991 р. - геть кривавих злодіїв москалів! Хай живе свобода і Кравчук. 19 липня 1994 р геть кривавого злодія Кравчука! Геть москалів! Хай живе свобода і Кучма! 23 січня 2005 р - геть кривавого злодія Кучму! Геть москалів! Хай живе свобода і Ющенко! 25 лютого 2010 р - геть кривавого злодія Ющенко! Смерть москалям! Хай живе Україна,свобода і Янукович. 24 січня 2014 р - геть кривавого злодія Януковича! Москаляку на гілляку! Хай живе Порошенко! ......2015 р. - геть кривавого злодія Порошенко! Москаляку на гілляку! Хай живе Х.....енко! Ви що ідіоти?

ДЗ
До закарпатеця

Коли українець деградує він стає мацкальом. Бугагага.

В
валодья

цирк та й годі))

К
Коломбо

В таких випадках треба було пропонувати винагороду за iнформацiю, мiсця знаходження втiкачiв.Грибники,селяни вже ix давно здали.А так вонi iм щей поможуть,накормлять дадуть гражданку ,i всьо вони потом розсiяться в багатотисячнiй толпi цивiльних.

З
Закарпатец

http://cont.ws/post/104475 Когда украинец умнеет, он становится русским...

Г
ГАК

Парни они уже давно в Москве!)))) Срочно в Москву нац. гвардию и войска водить надо на их поиски!)))))))))))))))))))))))

К
К

Блок пости для нац гвардии як санаторий для хворих.Вони там бухають видриваються по повний.Бухи накурини литають на машинах.

Д
Добрый

Да! Мухтары уже не те! Есть инфа,что "бойцы" уже на Говерле! Надо бы её окружать.

У
У

Позор такой армии и гвардии и ее начальникам и министрам - что они тогда могут с путинскими спецназами на Донбассе - только кричать Героям Слава! А в чем СЛАВА то, что их послали на отстрел , а сами контрабас делят! Козлы!!!

Я
я

треба ж кудись гроші списуватиє ось і є куди "операція Ыгы"

В
Василь

Так самI правосеки казали "хлопцi давно в беспечному мiстi" iх пресс секретар казав

НМ
Народ мудріший

Місцеві гуцули хіба салом хлопцям Правосекам допоможуть і безпечнішу дорогу покажуть, не так як втікачам з етапу, яких 4-х із 6-и, за допомогою місцевих вже затримали. Народ знає своїх Героїв.

В
Василь

За 5 днів 40км- так то смішно,за один день такі дистанції долаються. Хлопці давно уже відпочивають у безпечному місці.

Х
Ха-ха

От клоуни. Зато прийшла Нацгвардiя на броньовиках, рiзнi спецпiдроздiли.... Понапужали простих людей i все. Дебiльна краiна...

B
bbb

они уже давно дома пьют 1715

Читайте також