Послу Угорщини в Україні присвоїли звання почесного доктора права у Києві (ФОТО)

10
2

5 жовтня 2018 року у Київському університеті права НАН України відбулося присвоєння звання Почесного доктора д-ру Ерно Кешкеню, Надзвичайному і Повноважному Послу Угорщини в Україні.

— За визнання моєї дипломатичної діяльності в якості Посла, а також задля подальшого розвитку співпраці між посольством Угорщини та юридичним факультетом, - повідомив Ерно Кешкень.

Слід зазначити, що у вересні у рамках візиту до Угорщини студенти та науковці КУП НАНУ на чолі з ректором Ю. Бошицьким відвідали Національні збори (парламент) Угорщини. Відбулась також зустріч з ректором Національного університету державного управління Угорщини, де були обговорені стратегічні напрями співпраці між сторонами.


Читайте також: У День національної жалоби на Закарпаття приїхав з кортежем міністр юстиції Угорщини

Коментарі

Д
Дохтор

А Клімкін ци знає про исе собитіє.

П
пенсионер

писать о том что Украина завтра развалится, я б не торопился. Множество стран в мире есть, где условия хуже, а страны вполне существуют. Что делает ситуацию уникальной, так это и деградация экономики и депопуляция. Обычно все же где-то в Африке население бедное, но растущее. Поэтому Украину мы можем сравнивать с Молдовой, с Болгарией. Там тоже все плохо, и развал, и депопуляция - но страны существуют.

Читайте також