Послуги логістичної компанії Consolline

15
0

Consolline – транспортно-експедиторська компанія, яка пропонує власну кваліфіковану допомогу у процесі організації та проведення міжнародних перевезень.

Завдяки злагодженій роботі кваліфікованих фахівців вдасться налагодити експортно-імпортні відносини з партнерами з інших країн у рамках ведення зовнішньоекономічної діяльності (ЗЕД).

До списку основних послуг включено:

  • Морські контейнерні перевезення. Компанія пропонує два можливі варіанти доставки – FCL та LCL. Внаслідок цього логістична компанія Consolline надає послуги комплексного обслуговування клієнтів, а також варіант відправки збірних вантажів в одному контейнері від різних клієнтів.
  • Авіадоставка товарів по всьому світу. Можливість відправити товар максимально швидко, коли немає часу на тривалі перевезення.
  • Перевезення негабаритних вантажів До таких вантажів пред'являють особливі вимоги, тому важливо врахувати всі норми та правила майбутньої підготовки.
  • Митне оформлення. Здійснюється підготовка пакету дозвільних документів для експорту, імпорту чи транзиту.

Окремо до уваги клієнтів представлені такі унікальні сервіси, як «China All In», як хендлінг.

Причини довірити логістику фахівцям Consolline

Обираючи компанію-перевізника, клієнти враховують не тільки репутацію фірми, основний пакет послуг, але й також звертають увагу на додаткові послуги, спеціальні сервіси та можливості.

Причин обрати послуги компанії Consolline більш ніж достатньо, але варто виділити головні:

  • Це прямий оператор сервісу перевезень збірних вантажів, що здійснюються з Південно-Східної Азії до інших країн на карті світу. В результаті, весь процес вантажоперевезень контролює один виконавець.
  • Це єдина в Україні компанія, яка має представництво у польському аеропорту ім. Шопена (Варшава). Саме тут запропоновано унікальний сервіс – хендлінг.
  • Це компанія, яка пропонує послугу доставки «від дверей до дверей» в будь-якій країні.
  • Це компанія, яка має власні офіси не лише в Україні, а й за її межами – у Польщі, Румунії, Молдові. Крім того, буде забезпечено особисту присутність представника компанії у морських портах, аеропортах.

Таким чином, клієнт зможе довірити свій вантаж команді професіоналів, які будуть нести повну відповідальність за товар, починаючи з моменту його прийняття та закінчуючи передачею кінцевому одержувачу.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також