Посол Угорщини дав в УжНУ лекцію

6
0

У четвер, 16 лютого, Ужгородський національний університет відвідав Надзвичайний і Повноважний Посол Угорської Республіки в Україні Міхаль Баєр. Поважний гість зустрівся з ректором УжНУ Миколою Вегешем та зі студентами факультету міжнародних відносин.

 

Під час зустрічі з Послом Микола Вегеш висловив подяку Угорській республіці за співпрацю з Ужгородським національним університетом у галузі освіти та науки. Ректор УжНУ наголосив, що приїзд Надзвичайного і Повноважного Посла Угорської Республіки в Україні – велика честь для нашого університету.
 
Микола Вегеш та Міхаль Баєр обговорили питання фінансування Центру гунгарології, що функціонує на базі УжНУ. Надзвичайний і Повноважний Посол Угорської Республіки в Україні зауважив, що цей центр має вагоме значення для співпраці між Україною та Угорщиною у галузі науки та освіти.
 
Міхаль Баєр також зустрівся зі студентами факультету міжнародних відносин УжНУ. Посол підготував для майбутніх фахівців міжнародних відносин лекцію на тему «Європейська економічна криза». Поважний гість запевнив, що подібні зустрічі відбуваються не востаннє, й із задоволенням відвідає Ужгородський національний університет у майбутньому.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також