Посол Угорщини в Україні провів зустріч з представниками закарпатської влади (ФОТО)

10
9

25 вересня відбулась ознайомча зустріч членів депутатської групи Верховної Ради України з міжпарламентських зв’язків з Угорщиною та Угорсько-української групи дружби з метою обговорення подальшої співпраці між двома країнами.

У зустрічі також приймали участь заступник голови Закарпатської обласної державної адміністрації Михайло Рівіс, голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко, Надзвичайний та Повноважний Посол Угорщини в Україні Д-р Ерно Кешкень, генеральний консул Генерального консульства Угорщини в м. Ужгород Йожеф Бачкаі, генеральний консул консульства Угорщини в м. Берегово Ендре Саліпскі, інформує прес-центр Закарпатської ОДА.

Учасники зустрічі виокремили декілька пріоритетних питань, які необхідно і можливо втілити найближчим часом, одним з яких є призначення Надзвичайного та Повноважного Посла України в Угорщині, так як декілька років ця посада є вільною. Також обговорювались питання розбудови інфраструктури, підвищення економічної та інвестиційної привабливості, питання культури та нацменшин.

Зі своєї сторони голова Угорсько-української групи дружби Віннаі Дьозо відзначив порозуміння, яке виникло між членами міжпарламентських груп та запевнив, що Угорщина і надалі підтримуватиме Україну як в економічних, так і в політичних питаннях.

Коментарі

P
Putyinista

bandera sa pereval!

1
123

до дтт, іди на свою україну, там немає смути

M
magyar

do ruszina tupoho. Ukrayina vzse bilse piv roku nemaye posla v Uhorscsini.

К
Колочава

Шотим монголам вічно од нас треба??

А
Антал

Орбан поки що не здійснив заміну частини замасоненого, перепрошую, соціалістично-ліберального держапарату, який його вічно підставляє. Коли відбудеться чистка - тоді зникнуть провокації, адже пан Орбан на генетичному рівні розуміє, що слов"янським і угро-фінським народам Бог повелів дружити. Чому мукачівський сайт тиражує маланські ЗМІ?

Р
русин

Час показав,що останній посол Украіни в Угорщині дорівнював 0. Тобто,що з ним,що без нього! Виходить так,що Украіна посилае в зарубіжжя,навіть близьке,не тих справжніх захисників інтересів держави,а сватів,братів,племінників і т.д.І уся ця безкорисна армія сидить на нашій шиі,тобто бюджеті!Чи може,напрошуеться висновок,його зарплату прикарманював гнида яйценюк.

У
Українець

Мадяри при Орбані відстоюють свої національні інтереси. Україна мала би робити те ж саме, але чомусь підпала під вплив малано-америкосів.

ДД
До ддт

ДДТ іди ліпше за перевал. Добре?

Д
дтт

мадьяры будут смуту сеять среди жителей западного региона;им падлам верить нельзя;там пропутинцев как червей после дождя

Читайте також