Пост про викрадення в Ужгороді Mercedes від Павла Чучки – помста за нерозрахований чек?

2
8

Набирає обертів вчорашня історія із "викраденим" Mercedes" зі стоянки закладу "Деца у Нотаря".

Як виявилося у мережі Facebook, де з’явився запис про викрадення автомобіля, почали впізнавати хлопців на фотографіях. Багато хто впізнав і самого власника, який і сідає за кермо.

Що це? Невдалий розіграш чи бажання "хайпанути"? Думки користувачів мережі почали розходитися. А от сам Павло Чучка опублікував рахунок "викрадачів", які були у закладі і не розрахувалися за замовлення.

Звичайно і тут є питання до самої платіжки. На ній написано "Не фіскальний чек", час стоїть на ній вечірній і лише ручкою написано н/р (не розраховано). Скоріш за все хлопці поїли і попили у "Деці у Нотаря" на 1700 гривень і не розрахувалися. Власник закладу вирішив провчити не добросовісних відвідувачів і написав такий от пост.

Цікаво, що поліція вже почала перевірку по справі. Сьогодні буде офіційна інформація і від правоохоронців.

Нагадаємо, що вчора Павло Чучка повідомив, що біля закладу "Деца у Нотаря" троє невідомих поцупили автомобіль.

Коментарі

ТД
Таке діло

Так узвара 1 літр 60, а бограча десь 300-350 грам на порцію, тобто той же літр бограча буде коштувати 170-200 грн. А ціни.. ну вони всюди тепер високі, окрім столовок. Ніхто нікого не заставляє купляти, не подобається ціна не замовляй от і все, кожен вирішує для себе.

Д
Додж

Порция узвару (1л.) стоит так как порция бограча!!!

ДВ
До васі

Фіксалький чек,я під столом від сміху

К
Кіно

Кольись гукан у горах гукав постійно, шо прийшльи вовки. Чилядь брала вила і йшла їх гонити. Але вовків не бульо. Потім, кольи прийшльи вовки, гонити їх не бульо кому. Так і тут буде.

В
василь

1. де ви віділи, щоб у мукачеві видавали в ресторані фіксалький чек (для кліенте один, для податкової інший)? 2. чек який видете напевно роздрукували коли повідомили власника, бо жоден офіціант не буде друкувати чек поки не попросить кліент, ці пішли. якщо просто роздрукують то нестача у касі і свої гроші треба внести. 3. чучка не робив заяву у міліцію а просто пошутив в інтернеті притягнути його до відповідальності --треба дуже старатись.

ИИ
Им им

Тобто, те що вiн наголосив, що викрали о 15:00 (цей же таймкод видно на вiдео), а чек за 20:43 - нiкого не цiкавить?

К
Кук

Треба до суду подавати на пахунок викраденого авто! Кримінальний кодекс України стаття 151 "Наклеп".

S
stefan

Видимо хотів з допомогою спільноти встановити особи НЕПЛАТНИКІВ. Хитрун. Але тепер може відповідати за неправдиву інформацію, надану правоохоронним органам і моральний ущерб невинним "викрадачам".

Читайте також