Постачання газу: закарпатці обирають сервіс і надійність (ФОТО, ВІДЕО)

23
0

Ужгородець Леонід Мешко обігріває оселю блакитним паливом. В опалювальний сезон споживає близько 400 кубометрів газу. Леонід розповідає: постачальника газу змінювати не буде.

«Я давно користуюся послугами ТОВ «Закарпатгаз Збут» і задоволений співпрацею. Коли виникають питання, то дзвоню в компанію. Стан рахунку перевіряю у Вайбер-боті. Квитанції приходять вчасно. Кол-центр працює добре: завжди ввічливо відповідають і дають інформацію, яку мені потрібно. Я ними задоволений. Я чув, що є компанії, які продають газ дешевше. Але, знаєте, сьогодні дешевше, а завтра вони можуть поставити і більшу ціну. Поки не маю намір переходити до іншого постачальника. Обираю стабільність», - каже Леонід Мешко.

ТОВ «Закарпатгаз Збут» постачає природний газ для 275 тисяч побутових споживачів і понад 4000 юридичних осіб.

Усі споживачі можуть отримати допомогу у вирішенні свого питання у центрах обслуговування клієнтів. Незважаючи на пандемію, ЦОКи продовжують працювати з дотриманням усіх карантинних норм.

За словами фахівця з обслуговування клієнтів 104.ua Олени Булини, в середньому за місяць в центрах обслуговування клієнтів та за телефоном отримують консультацію 26 000 споживачів.

«Найчастіше до нас звертаються люди, щоб роздрукувати квитанцію, дізнатися про стан рахунків, або передати показники. Всі ці питання можна вирішити і подзвонивши на «гарячу лінію» - 067-01-03-104. Вирішити питання по телефону можна з 8:00 до 20:00», - зазначає Олена Булина.

Актуальним під час карантину є вирішення газових питань в онлайн-режимі. До послуг споживачів – онлайн-сервіси ТОВ "Закарпатгаз Збут": особистий кабінет на сайті 104.ua, додатки 104 Mobile і чат-боти 7104ua у Viber і Telegram.

Над тим, щоб в оселях закарпатців було тепло,працює понад півсотні працівників «Закарпатгаз Збуту» в Ужгороді, Мукачеві, Перечині, Виноградові, Берегові, Іршаві, Сваляві, Хусті і Тячеві

«Вже близько 6 років ТОВ «Закарпатгаз Збут» є надійним постачальником природного газу в Закарпатській області. Сьогодні нашими клієнтами залишаються близько 99% всіх споживачів області, - розповідає директорка ТОВ «Закарпатгаз Збут» Вікторія Томинець. – З 1 серпня було відмінено інститут ПСО, яким державою гарантувалася наявність ресурсу для населення і регулювалася ціна. Однак для наших клієнтів нічого не змінилося. Ми й надалі стабільно і безперебійно забезпечуємо споживачів природнім газом. Ми завжди раді бачити споживачів у наших центрах обслуговування клієнтів і вирішувати питання за допомогою різних засобів зв’язку».

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також