Постанова ВАСУ, якою позбавили мандата Балогу та Домбровського (ДОКУМЕНТ)

39
16

У мережі з'явилися копії скандального рішення Вищого адміністративного суду України, яке було ухвалене вчора, 8 лютого.

Далі, як то кажуть, без коментарів. Абсурдність рішення суду мов на долоні, адже жодного обгрунтування та підстав не вказано.

Коментарі

С
Сократ-цитата

Порушення під час виборів в 11-у та 71-у Округах стали підставою для скарги до Вищого адміністративного суду - так пояснює своє звернення до Феміди його ініціатор Юрій Кармазін. Колишній нунсівець, через якого позбавили мандатів Олександра Домбровського та Павла Балогу, перебуває за кордоном, натомість ситуацію коментує ЗМІ його речник. За словами прес-секретаря, факти порушень під час виборів на згаданих округах Кармазіну підтвердили у Генпрокуратурі та МВС. Олексій Оскер, прес-секретар Юрія Кармазіна: "Нам надійшли відповіді, що є факти грубих порушень. Там були і бюлетні одною рукою відмічені, і вони в неналежному стані зберігалися, ікоробки були розкриті. І ведеться ще слідство. І на підставі вже цих рішень ми подали в суд. І це було базою і основою для винесення рішення суда. Бо були викликані свідки, як від МВД, так і від Генпрокуратури, які принесли тома справи і ще продовжується розслідування".

А
арсен

Достав уже балога, усі балоги достали, одкрийте ліпше магазин і продавайте там собі всьою дружньою сімєю, на*рен лізете в політику, якщо кроме взяток ви нічого не знаєте?

П
ПІПО

ПОСЛУХАЙ ФУЦАНЕ , В ДАНОМУ КОНТЕКСТІ МОВА ЙДЕ ПРО ВР, І ВЗАГАЛІ ЯКЩО ХТОСЬ ХОЧЕ ВИПИНДРИТИСЯ ТО ГОВОРИТЬ ПРО "ВИЩІ ДОСЯГНЕННЯ" А НЕ ПРО БОЛТО ОБЛАСТНОЄ.

П
ПІПО-дебілоіду

2000-2002 Депутат Закарпатської облради,2002-2005 Народний депутат України.То ко ДЕБІЛ неошколований,друже?

П
ПІПО

ВСІМ ВСІМ ВСІМ ДИБІЛАМ!!!!!!!!!!!!!!!!! ШЛЬОНДРА РАТУШНЯК БУЛА ДЕПУТАТОМ ОДНЕ СКЛИКАННЯ(|v)

П
ПІПО-дебілоіду

ОДНЕ СКЛИКАННЯ?Мені тебе шкода!

П
ПІПО

ГАЛАКТИКА-ТИ ДИБІЛ!!!!!!!!!!! ТОТ ПЕС ВОНЯЧИЙ рата БУВ ЛИШЕ ОДНЕ СКЛИКАННЯ ДЕПУТАТОМ І ТО ЯК ТА КУРВА КОНЧЕНА ПОМІНЯВ 9 ФРАКЦІЙ. А ЯКЩО ТИ ЩЕ ЙОГО ЦИТУЄШ ТО ТИ ДИБІЛОІД В КВАДРАТІ!!!!!!!!!

Г
Галактіка

Сергій Ратушняк, екс-мер Ужгорода, народний депутат кількох скликань «С беспредельщиком Балогой поступили по беспределу. Эка новость... Козла опустили по понятиям. Вор воров от власти с 1998-го года - начал мычать по оппозиционному. Вернее подписывать то, что ему пишет Карасьов и пр. За это надо отрывать яйца, а не выносить судебных решений. Янукиовичу респект! Было бы до конца красиво, если бы по Закарпатью все мандаты купленные уголовным путем (а это и сам Витёк Балога и братуха Васька Петьовка и их поддельник по разворовыванию электроэнергии Вася «киловольт» он же Вася Ковач) — онулировали судом справедливым.»

В
Вася

Славік, не звертай увагу на шизофреніка! Цей знохне, а мозгом свої і так не пойме, що у ПР одні дебіли сидять. Всі інші політсили не кращі, але такий, як шиза кістьми ляже за любов і жополизтво до ПР.

В
Валентин

Яка різниця хто підписувався під позовом. У цій країні адмінсуди приймають такі рішення лише після погодження з владою, а при владі тепер регіонали. ось і вся арифметика. Депутатів обирає народ, а не суди. якщо перемогу Павла визнали і зареєстрували, то суд через три місяці не може забирати в нього мандат. В принипі як і в будь якого іншого депутата. Так каже Конституція. Інакше в країні треба відмовитися від виборів,парламентаризму, а ввести пряму судову адміністрацію і призначати чи звільняти депутатів через суд.

Ш
шизофренія

ЯРОСЛАВ - ти або аналфабет або дурачок, читай постанову де видиш регіоналів? хро звернувся до суду? - де там регіонал? 7 судїв винесли рішення а не один! уже всі винні крім балог. медведчук, пр, ледида, жалива, стовп на дорозі, дощь. от коли бізнес начнуть штормити членам єц тоді починай воняти!

Я
ЯРОСЛАВ

До шизофренії,ти дійсно шизофренік і твоя шизофренічна партія РЕГаналів,сиди і не дзявкай! Людям треба УЖЕ ОБ"ЄДНЮВАТИСЯ і БРАТИ ВИЛА в РУКИ гнати ту нечисть поки не пізно.ТАКОГО БЕСПРЄДЄЛУ НЕБУЛО ВІД ЧАСІВ СТАЛІНА,там рішали ТРІЙКИ а тепер СІМКИ,а поправді шавки АНАЛІВ.

І
істина

всі суди які виносять рішення не на мою користь,суть бандитські,і усі чиновники е корупціонери, крім тих що діляться із мнов.А Полію ние що боятися, якщо він чесно переміг то переможе ще раз,а якщо методами СДПУо то і буде там де СДПУо

П
ПІПО

НУ ЩО, ПИ$ДА ВАМ, СЕМЕРО КОЗЛЯТ!!!!!!! ЛЮДИ ВЖЕ ВИЛА ГОСТРЯТЬ ПО ВСІЙ УКРАЇНІ !!!!!!!!!!! ТАКОГО ЩЕ НЕБАЧИВ ВЕСЬ КРИМІНАЛЬНИЙ СВІТ,ВІН ПОРІВНЯНО З НАШОЮ ВЛАДЮ ТА ПРАВОСЮДДЯМ НАГАДУЄ НОВОАФОНСЬКТЙ МОНАСТИРЬ В ЧАСИ РЕМРІОТА!!!!

Ш
шизофренія

опозиція воює з балогою, а він звинувачує владу та пр - де логіка?

БК
БЕЗ КОМЕНТАРІВ

Українська правда Субота, 09 лютого 2013, 13:52 "Станом на п'ятницю ніяких подібних позовів до Вищого адмінсуду не надходило", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі суду в суботу, відповідаючи на питання про те, чи був позов Юрія Кармазіна, Євгенія Угля і Анатолія Дацького, що стосується позбавлення депутатських повноважень Балоги і Домбровського, єдиним. При цьому в прес-службі ВАСУ акцентували увагу, що в п'ятницю суд оголосив лише вступну та резолютивну частини рішення, а на виготовлення повного тексту (з мотивувальною частиною) у суду є максимум 5 днів. Тобто до середи, 13 лютого, включно буде відомо, якими нормами мотивувався ВАСУ при винесенні даного рішення. У суді також підкреслили, що дане рішення набуває чинності з моменту його оголошення, є остаточним і оскарженню не підлягає.

Читайте також