Постійні аварії на дорозі біля Тячева стаються через привиди жінки і дитини – екстрасенси (ВІДЕО)

78 5

Відомі ясновидці спеціально приїхали на Закарпаття у рамках проекту "Слідство ведуть екстрасенси".

У телепроект звернулись одразу три закарпатські сім’ї. На початку березня у страшному ДТП біля Тячева загинули одразу троє молодих чоловіків. За офіційною версією правоохоронців, через ожеледицю водій не впорався з керуванням і з’їхав у струмок біля дороги.

Однак, вбиті горем родичі переконані – жодних перешкод в той момент на дорозі не було, а в ДТП винні потойбічні сили.

У ході розслідування вияснилось, що ця ділянка дороги у місцевих вважається проклятою, адже на ній постійно трапляються смертельні ДТП, а тутешні мешканці не раз бачили тут різні потойбічні сутності.

Екстрасенс Олена Курилова вияснила, що 20 років тому у потічку, який забрав життя трьох хлопців, розлючений чоловік вбив свою жінку та малолітню дитину, після чого пропав безвісті. Від тоді дух розлюченої жінки забирає життя чоловіків, які їздять цією дорогою.

Більше деталей розслідування – у відео. 

Мukachevo.net

Коментарі

М
Мукачівець

Які мерські жирні у Закарпатті оберуполномочені мусора!!! УЖАС!Він майже дома і за свиньов доїдає!!!!Як у анігдоті. ПОЗОР!!!

1
111

Ага, нечиста горілка водила до рана)

М
Місцева

Так само розповідають, що між Худльовом і В.Солотвиною в лісі водить. Дід мого чоловіка досі пам"ятає,як його у молодому віці, шось нечите водило до рана по лісі.

ДА
до Андрія

Кожна людина вирішує сама чи вірити в таке. Але я особисто вірю. Коли заблукаєш так, то потрібно сісти і вивернути верхній одяг ї так одягнути його. Досить часто чути про такі випадки, коли людину водить щось по лісу.

А
Андрій

Ніколи не дивлюся екстрасенсів. Більшість награно, у них є "своя" команда можна їх назвати детективи, вони збирають всю інформацію та передають екстрасенсам, а ті уже говорять людям.. звісно є моменти де самі екстрасенси читають енергетику. Чому ж не почали шукати того чоловіка який зник безвісті? Відповім: бо нема про нього інформації, навіть зацепки нема. Потойбічне дійсно є, хтось стикається з цим хтось ні. Я наприклад стикався пару раз.. Одного разу пішов на гриби в Анталовці, ходив три години і ніфіга не найшов. Було 11 дня та рішив йти до машини, йду йду йду йду і не бачу дороги чи села. Я поняв що заблудився, хотя на гриби хожу з дитинства та знаю наші ліса пречудово. В кармані gps навігатор та смартфон з gps. Звісно сигнала нема:) Вийшов у 14:00 на поляну, полянка красива з грибами, їх там тьма тільки супутники ні один gps не находить, нема супутників і всьо. Рішив йти по сонцю, думав вийду на Ужгород, но було хмарнося:) Вийшов під вечір біля Порошкова.. фіг знає шо то було.

Читайте також