Постолакі влаштовує БЮТ, попри демарш з «Батьківщини»

13
0

Нещодавно депутат Закарпатської обласної ради Віталій Постолакі на прес-конференції заявив про вихід з партії «Батьківщина».

У ексклюзивному коментарі порталу «Мукачево нет» депутат облради зазначив, що причиною виходу є відсутність власної перспективи росту, а не внутрішні конфліктив осередку.

«Я віддав «Батьківщині» 7 років, і мабуть у даний момент життя я переріс вже її. Мені тільки 45, тому хочеться ще зробити якусь кар’єру, а в цій політсилі я вже не бачу для себе перспективи. Це рішення мені, звичайно, далося нелегко, зважаючи на пророблену роботу і віддані на благо зусилля, але перед заявою про вихід я порадився з сім’єю, все грунтовно обдумав і тільки після цього зробив цей крок. Я готовий взяти участь у новому політичному проекті, тому однозначно можу сказати, що у цьогорічних місцевих виборах я братиму участь», – заявив В.Постолакі.

Прокоментувати вчинок уже екс-соратника портал «Мукачево.нет» попросив одного з лідерів закарпатської «Батьківщини», першого заступника голови Закарпатської облради Андрія Сербайла: «Ми не плануємо виключати Віталія Постолакі. Він запевнив, що буде таким ж активним членов фракції БЮТ, як і до цього часу».

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також