Постраждалі від грабежу VS Банку в Мукачеві висунули вимоги (ФОТО, ВІДЕО)

20
10

Люди жаліються, що вже більше місяця не отримали жодної чіткої відповіді від банку про подальші їх дії.

Сьогодні, як вже розповідало Мukachevo.net,  робота VS Банку та сусіднього з ним на вулиці Валенберга в Мукачеві була заблокована.

Постраждалі від нещодавнього пограбування вирішили вийти на мирну акцію. та заблокували шинами всі входи до банку, чим зупинили його роботу.

Як зазначив кореспондент Мukachevo.net з місця події, для підтримання правопорядку прибули працівники патрульної поліції та міського відділу поліції. Також, помітно було швидку допомогу та автівку пожежників.

Організатори мітингу стверджують, що акція була таємно запланована. Шини, якими заблокували вхід, привезли сьогодні з самого ранку.

Нагадаємо, це саме ті люди, які вклали свої кошти у ячейки збереження вищевказаного банку. Які, на початку березня жорстко пограбували. 

Вимоги до банку активісти висловили чіткі, аби банк дав хоч якусь відповідь на ситуацію яка склалася, адже вже більше місяця ніяких пояснень немає. Люди сподіваються на те, що банк їм поверне гроші, або хоча б якусь частину.

— У нас одна вимога, щоб нам повернули гроші, не закривати банк, - зазначають активісти.

Трохи згодом, до людей підійшов Столяров Олексій, керівник управління роздрібного бізнесу VS Банку, які входять в групу ТАС, який пояснив, що він не компетентний давати відповіді на питання людям, і пообіцяв знайти людину, яка буде займатись їх питанням та яка надаватиме всі відповіді на питання людей.

Так, через деякий час пан Олексій заявив, що завтра  у Мукачево приїде Заступник голови ради директорів Катерина Мелеш, яка о 12:00 в приміщені банку зустрінеться з ними і дасть хоч якісь відповіді щодо майбутніх дій по цьому питанню.

— Я думаю вона має приїхати з пропозиціями, саме зараз займається цим питанням. З чим їхати, що сказати людями, зараз вона це рішення буде приймати, - зазначив Столяров Олексій, керівник управління роздрібного бізнесу VS Банку, якы входять в групу ТАС.

Пропонуємо подивитись відео з камер спостереження, а також аматорське відео з камери схову вже після резонансного пограбування банку.

Коментарі

НБ
не байдужий

"....Впрочем, о случаях ограбления именно банковских ячеек, как и о пожарах не было слышно уже многие годы. Но если вы все же боитесь ограбления – то можете заключить с банком договор ответственного хранения ценностей в банковском сейфе. В таком случае придется составить полную опись имущества, которое вы положите в сейф. Зато банк в случае чего будет обязан возместить вам стоимость ценностей...." А по суті,ніхто з "постраждалих" НЕ ХОЧЕ цього робити. Не робите - НІЧОГО НЕ ОТРИМАЕТЕ.

О
О

ЛОХИ

Ф
ф

вшитко і всьо в нього застраховано но людям більше як дисять тисяч доларів як у україні заведено нико їм майже і нидасть . якщо ви поклали на свій щот 20 000 тисяч доларів і їх стирили то ви получите страхову компенсацію 10 000 А ОСТАЛЬНОЙЕ БАНК ВАМ УПОВІСТЬ ОШ ДІСТАНЕТЕ ТОДИ КОЛИ МЕНТИКИ НАЙДУТЬ ГРАБІЖНИКІВ ВОТ ВАМ І РЕАЛЬНОСТЬ ЙСЬОЇ ДЕРЖАВИ і крапка

Б
банк

треба боло у банку класти

СЮ
Студент юрист

Людей шкода можуть напитися води студеноі.Це вам не Европа.Це хуже Гондураса.Може пан Фозекош хоть што там говорити та судитися роами.А Тігіпко свистав на це.Його юристи розібють всі доводи заявниів.А на репутацію у нас накаати.Народ таий що чужа хата скраю.І всім пофіг дальше гроші туди понесуть.

П
Потерпілим

Пустіть Чопея на органи, та хоть дашо ся вам верне. ( на мозги клієнта не шукайте, нетратьте час, бо у тій квадратній голові їх не є).

Б
Банк

Хороший Чопий- мертвий Чопий!!!

ЧВ
ЧОПИЮ ВЕРНИ ЛЮДЯМ ГРОШІ

СЛАВИКУ НЕ ПРИКАЛУЙСЯ, ВЕРНИ ЛОХАМ ГРОШІ, НЕ МИРУГУЙ НАРІД, БО СПАЛЯТЬ ТИ ХИЖУ ВМІСТІ З ФАЙТОВ!!! І ЯЙЦЯ ТИ ОДОРВУТЬ!!!!

Д-
для -

Різниця в тому, Що Нова пошта бачить, що відправляє, і не оцінить цеглину в 10000 грн.

_
__

Банк повинен страхувати вміст комірок незалежно від того, що там було і відшкодовувати вартість страховки а не вимагати від людей доводити, що в них там щось було. Наприклад, якщо ви відправите шматок цегли Новою Поштою застраховану на 10000 грн і відправлення буде десь загубено, то вам повинні будуть відшкодувати повну сумму страховки. В банку ж усе повинно бути ще більш серйозно ніж у перевізників.

Читайте також