Постраждали троє пасажирів автобуса: з'явилися подробиці ДТП на Свалявщині (ФОТО, ВІДЕО)

9
4

Аварія трапилася опівночі 16 січня на автошляху міжнародного значення М-06 Київ-Чоп поблизу с. Сусково Свалявського району.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що на Свалявщині зіткнулися автомобіль та пасажирський автобус. Внаслідок удару автобус перекинувся на бік.

В ДСНС Закарпаття розповідають, що 20-річний водій автомобіля Volvo не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автобусом Еталон.

В результаті зіткнення троє пасажирів автобуса отримали травми середньої важкості та були госпіталізовані до Свалявської районної лікарні.

"Патрульні провели освідування водіїв, у водія "Вольво" виявили ознаки алкогольного сп’яніння, проведений тест показав 0,86 проміле, що в 4 рази перевищує норму", — розповів Суспільному речник Патрульної поліції Ернест Завадський.

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини ДТП.




Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Л
Лоці

Ціґань ти тупий як двері! Ти уяви не маєш про біохімічні процеси нашого тіла!!! 0.2 проміле дозволяється. В організмі із за специфічних продуктів може бути алкоголь до 0.05 проміле. Так яка норма алкоголю в крові??? Думаєш нуль? Тупа талпа, а не людина ти!

СВ
Саша Варга

Лутше би мени налили на 0,8 промиле

Ц
Ціґань

Ернест завадський майже дебіл, кить незнат ош у людини норма алкоголю у крови дорівнює 0 проміле. А 0.2 проміле, уто максимально допустимий вміст алкоголю в крові, вище якого наступає адміністративна відаовідальність за керування ТЗ у стані алкогольного сп'яніння.

М
Місний

марга 20 річна бола пьянезна за рульом Вольво

Читайте також