Потерпіла у ДТП в Ракошині переходила дорогу на червоне світло світлофору

16
15

Слідчі Мукачівського районного відділення поліції розслідують дорожньо-транспортну пригоду, в якій постраждала мешканка села Ракошино. Потерпілу доставили до медзакладу

Сьогодні, 31 грудня, правоохоронці отримали повідомлення про те, що в селі Ракошино Мукачівського району сталася автомобільна аварія з потерпілими.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи встановили, що дорожньо-транспортна пригода сталася в центрі села Ракошино. За попередніми даними, 24-річний ужгородець, рухаючись на автомобілі «Renault», здійснив наїзд на 34-річну місцеву жительку, яка переходила дорогу на червоний сигнал світлофора. Потерпілу доставили до медзакладу.

У діях водія вбачаються ознаки кримінального правопорушення за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Правоохоронці встановлюють усі обставини ДТП.

Коментарі

І
Іван

Шофер виконав маневр і тим уник зіткнення з дитиною!!! Не розумію, як можна тупо вибігати на дорогу і перебігати її не дивлячись ні на світлофор ні по сторонам??? Чи може автомобіль має стати як вкопаний бо хтось дорогу перебігає!!! Не бачу порушень ПДР з боку шофера!!!

С
свідомий

Основне щоб ціла селезінка, бо це велика проблема для.......

О
Олег

Ось відео сюжет від ТСН: https://youtu.be/N_R7MOLvEmI Але у ПДР України є аж цілий-й розділ, що стосується пішоходів.

БД
було діло

бидлота ракошинська не дала построїти обїзну дорогу, хоча кошти уже лежали на рахунку ОДА.

П
Павло

А у діях пішохода ніяких порушень статей не вбачають часом наші доблесні правоохоронці? Чи там гроші не «світять»?)))

О
Олег

Один случай в Украине уже был, когда виновный пешеход должен возместить убытки в размере 70 000 грн. за нанесение повреждений автомобилю своим телом. Хочется что бы это начинало набирать массовость, чтобы несли ответственность и нарушители пешеходы.

Ч
Чоловік

Бо у нас люди не приучені порядку, худоба і то часто краще. Треба перейти дорогу, значить треба, впереді хоть потоп, червеноє світло, тим більше не помеха. Що за народ..

В
Витя

Рома Де у полiцii также кажуть? Вона щей дiтвака тягнула на червоний(у пiшохода)

Р
Рома

На водію справа бо він перевищим швидкість....то у поліції кажуть

J
Janos

Пан автор статті! Чи могли би Ви писати зрозуміло, а не ребусами? Щоб було зрозуміло, про що йде мова. Червоне світло горіло на основному світлофорі або на світлофорі для пішоходів?

S
stefan

Та тоди треба у тюрму і машиніста поїзду, кіть недоумок скочить на рельси ?

ДЙ
До Йовжи

Не разумію...Вона переходила на червене світло а на водія справа?

В
Вася...

Та в ракошені камер повно може дись видно хто виноватий!!!!

ДД
До джекія

Мало грубовато! Но чиста правда . Люди нецінять руки ноги життя . Деякі бо Богови в ноги кланялися за такі уміння ходити ,робити руками і життя

Д
Джекі

Авца дурна, її не шкода, а шкода лем шофера бо вафля дурна сліпа наробила му тепер суєти, а кіть здохне та тоди челядник ще й сяде!

Читайте також