Потяг "Мукачево-Будапешт" запустять до кінця 2018 року — Омелян (ФОТО)

21
18

За словами міністра інфраструктури України Володимира Омеляня він вже майже готовий до запуску.

— Цього року, я сподіваюсь, ми запустимо нове пряме сполучення Мукачево – Будапешт. Він вже майже готовий до запуску, він буде надзвичайно успішний і матиме попит на ринку, - зазначив Володимир Омелян.

Як раніше Мukachevo.net потяг обіцяли запустити ще до кінця літа, але так нічого не вийшло. На запит редакції в Укрзалізниці відповідали, що не можуть сказати точну дату запуску.

Кореспондент Мukachevo.net побував на спеціально побудованій зупинці, на якій зупинятиметься потяг. Вона розташована за 500 метрів від діючого вокзалу у місті Мукачево.

Фото дивіться у галереї вище.

Нагадаємо, Укрзалізниця повідомляла про те, що новий поїзд Мукачево-Будапешт долатиме 400 кілометрів за 6 годин. можна буде дістатись за 6 годин.

Попередня вартість проїзду у потязі Будапешт-Мукачево складає у І класі – 1043,62 грн, у другому класі – 711,84 грн.

Зауважимо, що про інтерсіті «Мукачево – Будапешт» йдуть перемовини останні 2 роки. З цього приводу радимо вам переглянути такі публікації:

Інтерсіті «Мукачево – Будапешт» та аеропорт «Ужгород» – у топ-списку Мінінфраструктури
Мукачево — Будапешт: Угорщина готова надати свій швидкісний поїзд для нового маршруту
Грежа переконаний, що інтерсіті «Мукачево – Будапешт» почне курсувати вже до кінця року

Коментарі

A за 10000000

это реально позор! автобусная стоянка !

ДE
ДО Ern to 747-800

Іде мова про сервіс а не благодарность я вроді непрошуся задармо -ти много відів будок таких за кордоном я невідів ....тим більше лице держави будка і біо туалет засиканий....і вітер...мож хлопати і скакати.

ET
Ern to 747-800

Да, судя по коментам, это называется - дай нищему кусок хлеба, а он спросит где масло? а где икра?? а почему не за столом??? а выпить???? Народ жестокий, грубый, гневный, не благодарный!

7
747-800

До чего ж вы дерьмовые люди! вам построили перрон, ровный, плиткой. Вам запустили новый рейс, вам будка не понравилась! Так неужели для нескольких десятков пассажиров возводить новый комплекс??? Так вы ж приходите на определенное время и прямо садитесь в поезд, и все.. едите! Как же вы во всем грязь ловко находите, а на себя посмотреть некогда!!!

Л
Лоці

Хах, могли колію 300 м достроїти і всьо готово, но так грошей менше вкрасти можна. Тому построїли платформу, як десь в селі за копійки!!! А по паперах 100% МІЛІОНИ списали...

H
Hortobagy

Одна лише надія що ця чудо зупинівка це просто тимчасова конструкція як МАФ і не більше того, ще надія що окрім Угорщини до нас поїдуть поїзди з Чехії (Прага) LeoExpress або Regiojet, в ідеалі якщо би прямували WESTbahn, хто їздив, знає який там сервіс. О це залізниця, а у Венгрії немає нормальних поїздів, такаж рухлядь їздить як і в Україні, візьміть той будар під назвою Ніредьгаза-Будапешт, як наша електричка на Ужгород-Львів, чесне слово.

ТТ
То там

А вкрали наверноє міліони! Йоп їх мать..... та кілько мош..... ганьба

П
Піп

Це просто жах , а не платформа. Блін,вікно в Європу - стидоба для вариша. Кому треба везу дешевге і скорше. Ха

О
О

Что за талант замутил такую остановку,вы представляете в снег-дождь и ветер там стоять,макс. на 10 чел,очередной городской проект запоганили,сначала были котлы,потом аве,парки скверы,переходы через речку,площадки и читальные лавочки с будкой-туалетом,т2,зеленые автобусы с зимним кондеем и графиком,через 15 мин (было и по 2 мин)-толпы и спорт лото с билетиками не было,аэропорты хотели"Нью Васюки",лед освещение,ГЭС 2 шт.,и зачем нам еще села присоединять-денег то нету и для себя,серьезно бросайте там траву,ни одного толкового проекта,если что и получилось-напишите сколько это стояло и надо ли Нам "ОНО" СЕЙЧАС,я даже не могу слова подобрать,позор,неучь,6-я палата

М
Мешканець

Писали шо вже білети розпродані, а то виходить навпаки, гроші розкрадені нема коштів на завершеня робіт. Мадяри забраковали всю роботу. Прийдеся іще довго чекати. Шість годин треба їхати лем до Чопа по нашій колії.

О
омелян

А для чого баранам криша ,світло і тд. і тп. Стежку бачите, п......е і не бекайте.

М
Мукачево

а где крыша-осветление, а когда дощ/снег

В
Варош

За шість годин то з границьов? Кідь так, то было бы добре

Т
тьотя

Там зробили платформу для Будапешту ,тому шо там вузкоколійка!Да буде вам відомо шо за кордоном ,всі поїзди ходять на вузькоколійці.

Е
Емеля

Спроса на этот поезд не будет , и цена завышена. Автоперевозка 650-700 грв. везут к дому.

Ю
Юрий

Вам не стыдно за такой зал ожидания, за перон ,позорище.

П
Петро

Так було що до кінця серпня))))не робіть з рота гузицю омелян))))

Й
ЙОУШКО

Точно як москалІ брехати ,обіцяти і в кінці нич із того!Краще не пішіть дурноє і не баламутьте людей!

Читайте також