Потрібне повне переформуватування уряду і коаліції - Балога

9
11

Народний депутат наголошує, що косметичні зміни у владі нічого не дадуть.

- Чи здатна зміна декількох прізвищ в Кабінеті Міністрів, повернути довіру до влади? Відповідь очевидна - ні!
Чи здатен цей прем'єр-міністр на проведення реформ? За рік роботи цього не відчув ніхто. Тому, немає надії на те, що він почне проводити їх після отримання кредиту МВФ. А це означає, що потрібне повне переформуватування уряду і коаліції, а не просто косметичні зміни у владі. Бо МВФ поїде, а ми знову залишимося з купою невирішених проблем і керівництвом уряду, який остаточно розвалює країну, - наголосив Віктор Балога.

Коментарі

З
Закарпатець

Правильно говорить Балога ви задумайтеся у пропозицію його,таким кому нормального сказати нічого це або обіжені або провокатори їм говорять за Івана а вони за болвана

У
українець

ГОСТЮ,мечтать не вредно, но для того чтоб все так бьіло как вьі пишете то вам надо прожить еще минимум 100 лет!

У
українець

Если господин Балога все лучше знает, почему не болотировался в президентьі, сейчас бьі мьі жили не тужили!А ТО ОН ТОЛЬКО ВСЕХ КРИТИКУЕТ А САМ НИЧЕРТА НЕ ДЕЛАЕТ!

З
Зайчик

Виктор Иванович молодец, поскольку четко понимает ситуацию! Скоро правительство может пойти лесом. Страна снова в предверии перемен. И эти перемены принесут желаемый результат, и в первую очередь для В.И. Слава Украине!

Г
Гостю

Олігархів неможливо примусити працювати на Україну, бо буквально увесь крупний та середній бізнес має іноземну юрисдикцію. Потрібно міняти законодавство з перспективою негайної націоналізації награбованого майна та об"єктів, які працюють на Федеральну резервну систему США.

Z
Zoltan

24 года тому мы имели: 600 т. квадратных метров, больше 50-и миллионов людей, чернозема больше всего мира, полезных ископаемых, тяжелую индустрию, такие товары, которые кроме Укаины нигде не произвели, море, Карпаты. Наш (?) огромнейший талант: все это просрать!

П
пенсіонер

ЦЮ ВЛАДУ,ЯКА ПРИЙШЛА НА КРОВІ ТИСЯЧІ НЕВИННО ВБИТИХ, НЕГАЙНО ТРЕБА МІНЯТИ І ГАРАНТА ТАКОЖ.ЦІ ЗАЙЦІ РОБЛЯТЬ НА БІДНИХ ЛЮДЯХ ЕКСПЕРИМЕНТИ,ПІД НАЗВОЮ РЕФОРМИ.А САМІ БЕРУТЬ МІЛЬЯРДНІ КРЕДИТИ І СПИСУЮТЬ НА ВІЙНУ. ЦІ КРЕДИТИ ПЕРЕКИДУЮТ РІЗНИМИ МАХІНАЦІЯМИ НА СВОЇ РАХУНКИ В ОФШОРИ!

Z
Zoltan

Baloganak igaza van! A f@szba az egesz ukran vezetest: allamfovel, kormannyal, a parlament elnoksegevel!

H
Hubert

Milyen europai eletszinvonalrol almodik maradek-ukrajna??! Itt 1991-tol lenyegeben,afrikai eletszinvonal van!!!

Г
гость

Потрібно всіх олігархів заставити працювати на благо України, і в нас все буде прекрасно, ми не будемо Європу просити з протягнутою рукою, а Європа буде просити нас.Для цього нам потрібно зробити так щоб рівень життя на України був вищий ніж у Європі і тоді нам непотрібно буде відвойовувати Крим, Донбас вони самі попросяться до нас.

Т
Тарас

"Доборолась Україна До самого краю. Гірше ляха свої діти Її розпинають" (Т.Г.Шевченко 1845 г.)

Читайте також