Потрійна ДТП у Мукачеві: П'яний водій на Лада протаранив Audi та Volkswagen (ВІДЕО, ФОТО)

17
13

Аварія сталась сьогодні, 9 червня близько 15:00 години на вулиці Духновича.

Як стало відомо Mukachevo.net, тут зіткнулись три автівки марок Audi, Volkswagen та Лада. У мережі було оприлюднене відео з місця ДТП.

Водії автівок стверджують, що винуватець ДТП був у нетверезому стані. На щастя ніхто не постраждав.

Згодом, патрульні Закарпаття розповіли Mukachevo.net, що дорожньо-транспортна пригода за участі трьох автомобілів трапилася сьогодні близько 15-ї години на вулиці Духновича в Мукачеві.

Прибувши на місце події, патрульні встановили, що водій автомобіля ВАЗ не врахував дорожньої обстановки, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автомобілями Audi та Volkswagen. На щастя, внаслідок ДТП ніхто не постраждав.

Однак, патрульні запідозрили, що водій- винуватець ДТП знаходиться у стані алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти відповідний огляд на алкотестері Драгер. Результат — 2.96 проміле (перевищення допустимої норми майже у 15 разів). У підсумку інспектори склали на водія протоколи за ст.124 (Скоєння ДТП) та за ч.1. ст.130 (керування у стані сп’яніння) КУпАП.


Коментарі

1
11111

Ауді стояла,включив лівий поворотник Чекав........Ті дві машини на нього заїхали.....І його повернуло в другу сторону

М
Мукачево

Оба виновны, один за пьянь за рулем, второй не уступил дорогу.

Д
Джімі

Сів за руль бухий - преступник!

ЗП
За правду

Кить ти , сив пяний за руль , ти автоматично , не правий, бо до початку руху , ти вже порушив правила. Се знають уси шофера.

Д1
До 11111

Як? Ауді, зі знаком дати дорогу не пропускає Фольксваген і ВАЗ. Фольксваген б'є ауді в переднє ліве колесо, крило. Ауді розвертає. ВАЗ б'є Фольксваген в задне ліве крило, розбиваючи собі передню праву частину. Як ВАЗ винен? Все на п'яного?

1
11111

Да розумний кожен лиш ко там не був,ззаду ауді була я і в машині 2 дітей.винуватий той п'яний.....

?
?????????

Він винен лише тому ,що п'яний .А в цьому ДТП винуватий зовсім другий водій...............P.S. треба на того хто п'яний всьо списати.,.і рішити всі свої проблеми. А поліція....... Мала все перевірити і реально наказати того хто винен.А того хто п'яний оштрафувати лише за п'янку.Але це Україна - тут закони не писані .Жебрака накажуть за те що він не зробив , а хто має гроші тому закони не писані.

А
Авто

Лінчувати п’яну сволоту! Відібрати права пожиттєво і заставити компенсувати ущерб до шпента,най продає житло і йде під міст!

А
Автобот

Дуже шкода дитинку, яка там плаче... Добре, що закінчилося без травмованих, сподіваюсь.

МС
Муха Сцикотуха

Думаву, шо йому насиплецця солі на хвіст.

М
Мукачево

Обсикати се п‘яноє чмo. Попав він типир на бабки

Д
Джоні

Жебрач є жебрач

3
369

Синьоє чучало, а патрульним респект, запідозрити шо оно шось пило, коли у ньому 3 проміля, не кожен годен!

Читайте також