Потрійна ДТП в Ужгороді: Автівку закарпатського журналіста догнала BMW (ФОТО)

12
9

Аварія трапилась сьогодні, близько 10:30 години на траспортному мосту в Ужгороді біля 16-поверхівки.

Як розповів Mukachevo.net, журналіст Віталій Глагола, у його авто марки Audi ззаду влетіла машина BMW, під керуванням громадянина Ізраїлю. Віталій розповідає, що по інерції його кинуло на авто Ford, яке їхало попереду.

На місце були викликані патрульні, які з'ясували, що винуватець ДТП немає ні страховки, ні посвідчення.

Наразі правоохоронці працюють на місці події, і дізнаються всі обставини аварії.


Коментарі

СК
Степан Крук

Дивуюся логіці деяких коментаторів! Був би цей журналіст продажним, то гасав би на "Лексусі", а не на "Євроблясі". Чому у нас таке упереджене ставлення до успішних людей? А їх дуже багато: лікарі, педагоги, юристи, автослюсарі, кондитери, художники, письменники.... Будьмо також одними із них!

СК
Степан Крук

Наближені до поліції журналісти працюють в прес-службі Управління поліці! Їздити на євробляхах заборонено законом??? Цей чесний журналіст (а таки чесний) мабуть стоїть в чергах, щоб розмитнити своє авто спочатку в поліції в Словакії, потім на митниці, де працює єдине віконце, а десятки людей стоять на морозі і чекають своєї черги на розмитнення. Потім потрібна сертифікація автомобіля та інші процедури. Схоже, що цій державі не потрібні наші податки, акцизи та митні збори. Коли б потрібними були, то зустрічали б їх в теплих приміщеннях і з кавою.

А
авто

Глагола журналіст наближений до правоохоронних органів і сам Їздить на євроблясі? як то так авто загнане на рік все ок ???? Тобто виходить так що журналіст використовує схеми як обманути державу і не заплатити розмитнення????

Г
гарік

Громадянин Ізраїлю на євроблясі SK......

ДП
До Пасулі

Агресивна марго, наїчса жовчі і напийса бровзи

П
Пасуля

та ісі курвотні єврохлами кумарят уже.Най си їдут у тоту вонячу польшу гуно ото здавати на металолом

У
ужгородець

Для чого акцентувати увагу на закарпатському журналістові?Чого тоді не пишете: автівку закарпатського медика, вчителя і т.д.?щоб відношення було лояльне?

1
123

А се шо протизаконно вать шо?

С
Смоляк

Чесний журналіст на нерозмитненій машині їздить. Де ж таке видано?

Читайте також