Повернулася до роботи Воловецька суддя Софілканич, яка присудила умовний термін трьом ґвалтівникам школярки

38
20

Суддя Воловецького райсуду Закарпатської області Оксана Софілканич, котра винесла вирок за зґвалтування, що збурив усю країну, вже повернулася до роботи.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що 27 березня скандальна суддя Оксана Софілканич "втекла" на лікарняний, після резонансу щодо вироку трьом підліткам, які зґвалтували неповнолітню дівчину.

Як повідомляє видання "Букви", суддя Воловецького суду Оксана Софілканич вже вийшла на роботу і станом на 18 квітня на суддю почали розподілятися судові справи.


Джерело: Судова влада України

Зазначимо, що це не перше скандальне рішення сумнозвісної судді Софілканич. Раніше вона виправдала голову Воловецької ТГ, якого затримали на хабарі 80 тисяч гривень.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

І
Іван

Така краса свої рішення виносить за своїми комплексами шкода що там є іменем України

Р
Руслан

Судова влада в Україні то держава в державі. А точніше мафія на користь можновладців. Вони землю будуть їсти, але не допустять щоб був справедливий суд. У всих людей країни є заробітна плата, а у суддів називається винагорода. І тому будь які регулювання трудового законодавства їх не стосується. А тому крім хабарів мають по 200 - 300 тис. грн. І необмежені пільги, навіть п'яними водити автомобіль - штраф накласти неможливо. Справа Портнова, Ківалова та інших виродків інфікували всю судову систему. Повністю міняти ,а інакше до Євросоюзу не дійдемо.

Б
Бидлофоб

Свинська харя

Т
Тата

Тать тоти сирохмани біди собі глядали ще малі були.Мало більше грошей як у других та ...Там ціла файта шльопнута

РМ
Розум має бути

Ось вам і справедливість. Трохи притихне, а все усрокоїться, знову візьметься за старе. І де та кваліфікаційна комісія, чи що там у них предбачено. Якби знала, що за виправдання сволоти постраждає відповідно сама чи сім'я, думала би головою, а не лише гаманцем,

*
*****

З"їла паску і на роботу...

Й
йой

Сваіх нє брасаєм (с) Зеленський

С
Саша

А що твориться вище.

П
Пукман

Мудро рассудила

І
Іван

Бідні волівчани, у них самий "гуманний" суд

МУ
микита урод

таку гидку потвору точно не згвалтують

Т
Титанік

Най би ту судью чорти до аду забрали.

Щ
Щ

Молодец дай Бог здоровья умничка

Б
Богдан

Мерзота

Б
Бодя

Морда мерська

Б
Бондаренко

Свиня жирна! Розобрати гет на Пасху)

Ц
Цігань

Што в цій державі має статися , оби корупціонери почуствовалися ізгоями ?

Н
наново

всi такi туйка суддi.

Д
Дебрак

Імити ї і обсикати

Х
Хвілолг

мачки би го скопкали, там на скріні «заінтересована особа» пише… Тать не «зацікавлена…» має боти? У школу ті судді ходили, вадь уже у садику їм нянько диплом брішти купив? Што уто за ошуолованость така? На перездачу знання державної мови, а пак на знання юриспруденції! А паа в позбавити кшитких державних преференцій!

Читайте також