Повітря в угорському місті Ніредьгаза визнано "небезпечним" для здоров’я людей

8
6

Місто Ніредьгаза виявилося найбруднішим за чистотою повітря в Угорщині.

Забруднення повітря продовжує зростати в багатьох населених пунктах по всій Угорщині. Якість повітря вже досягла порогу "небезпечності" у чотирьох населених пунктах через високу концентрацію твердих частинок, повідомляє угорський Національний центр громадського здоров’я (NNK).

Оцінка забруднення повітря базується на спеціальному індексі. Розрізняють чотири рівні: синій (прийнятний), зелений (неприємний), помаранчевий (нездоровий) та червоний (небезпечний).

Нині на карті NNK червоним кольором позначено чотири населені пункти: Казінцбарціка, Шайосентпетер, Дорог та Ніредьгаза.

Повітря ще кількох міст - зокрема Будапешта, Татабані, Мішкольца та Дебрецена визнано нездоровим.

NNK попереджає, що погана якість повітря може погіршити симптоми у людей з респіраторними захворюваннями. А там, де якість повітря визнано небезпечною, дітям, вагітним жінкам, людям похилого віку, людям із хронічними респіраторними та серцево-судинними захворюваннями рекомендується уникати перебування на вулиці.

Також в центрі громадського здоров’я закликають уникати використання шкідливих методів опалення, а також спалювання рослинних відходів.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ДН
До нижньої марги

А чому лем у росію? ти бичаро воняча, сам пи...ую туда, там таких як ти єбан...утих чекавуть. Люди які туй жили і живуть не мали ниякого отношенія до москальщини, ти підоре гнилий.

ІВ
Іван Васильович

О,боти ся обявили )..Разговор про мадярів. А раз так ниєте в Україні, чого би вам не сйєбнути в Росію,там так добре)

Р
рок

Лишіться мадярів, бо вамся усеруть із НАТО.

ІВ
Іван Васильович

Туй го маєш!! Шось Орбан тот нич не мінять Мадярщину..Застряли десь у 90 - х..Веснов пролетить на виборах,надоїв людьом..

R
RealPetya

А ви взагалі міряли рівень забруднення в Мункачеві. Може бути не добре, але не трагічно

7
789

Нова назва Сектор Газа.

Читайте також