Повне відео інциденту в центрі Мукачева, де чоловік жбурляв камінням у поліцію

7
13

У розпорядженні редакції Мukachevo.net з'явилося відео з сьогоднішньої сутички між чоловіком та працівниками муніципальної міліції Мукачева.

На відео зафіксовано і момент, коли розлючений чоловік викидає камінь з вікна 2 поверху, не думаючи про те, що внизу стоять люди.

Присутні встигли відійти, а брила впала на службове авто працівників Муніципальної міліції. Як це було, дивіться на відео нижче:

Обережно, присутня ненормативна лексика:

Нагадаємо, конфлікт стався сьогодні на вулиці Космонавта Беляєва. Чоловік спочатку напав на муніципалів, а потім розбив їх авто. Більше подробиць тут.

Коментарі

МФ
маря фейрова

шо то за поліція, шо між людьми матюкаються ,на одного правопорушника цілий відділ біжить, щей підмогу викликають!? дуже непрофесійно ганьба....

П
Правда

А полицайтка на росийський говорить...у наш патриотичний час!!!!!! Як так?! :D А...вже скоро новеньки,свижи полицайтики будуть !!! У однокласниках уже фоточки з пистолетиками бачила :))))))))) оййййй людииииии,бидааааа)))))

В
василь

мукачівська пліція, найпригодницька поліція держави! що не день, пригода!

ДM
до more

Ты чё недоразвитый? Кто дал право полицейскому нарушать личное пространство? Ты в Германии это расскажи, или в Штатах. Полиции надо сразу, как только услышали первые мууууубогатиииии, сразу ломать и в наручники, тогда это будет полиция. А пока...няшки стясняшки, ми ми мм. Но дооосить вже боло, та злiзайте.

Д
дк

я один не поняв шо то за бидло толчок був зі сторони поліцейського? той забирав драбину.. та добре, а шо за поліцай ди*біл подбіг та раму свою виставив ще би ся побили як у районі то не поліція.. так поліція не робить... я в шоці просто... хаах районлвський якиїсь коп якшо ти дивишся відео та попзирай на себе со сторони диб*ле!!!

Г
Гулівер

Попросили документи у нього, а документів не боло. Треба боло спокуйно поговорити з нима а не посилати їх найух. Усі знавуть як тяжко вижити типирька, тай порозумілися бо

С
Слава

вер каміньом.убити із под нього лазиво.призимливбися і у наручники.а ви туй культурні дуже.наркоман 100 процентовий.до поліцаїв кіть із вами полюдьськи тай ви полівляйте а кіть такоє бидло чудить жостко із такими.

Т
Таня

Чому поліція діяла так м'ягко з ним? Це ж видно зразу було, що людина не адекватна. Як це так стояти і дивитися, як він жбурляє каменюки на перехожих? Сподіваюся, що його посадять, бо це явно злочин. Вивіска дійсно псує вигляд і її потрібно прибрати.

M
more

Служебную машину разбили.Где же работают эти службовцы с таким лексиконом и словарным запасом "0"

M
more

Не дебил и не кончений , а просто достало!!!Кто дал право этому в черном руки распускать и нарушать личное пространство.Одели на дебилов форму.Точно обезьяна с гранатой.

К
Кент

То точно, що хворий на голову. Із такої мелочі роздув цілий цирк. Видно так мало ся стати.

П
Паша

Посадили гада неадекватного. Там явна загроза життю людей

К
Копилов

То шо реклама велика - йов. А то шо другий етаж того зданія уже рік як Дрезден послі 2-ї Світової - то нич??? То не паклюжить центр міста???

Читайте також