Поводились агресивно та зухвало: в Угорщині кордоні затримали банду контрабандистів (ВІДЕО)

18
2

Фінансові розслідувачі митниці Угорщини за допомогою спецназу затримали цілу банду контрабандистів сигарет, які налагодили злочинну схему розміщення нелегальних сигарет у великій кількості через кордон України, Угорщини та Румунії.

Злочинна група налагодила переміщення контрабанди через "зелений кордон" з Україною невідомими особами, транспортувала сигарети на власні склади, а потім перепродавала за налагодженими каналами.

Орендовані автівки були оснащені в тому числі приладами нічного бачення та іншими приладами, в тому числі трансиверами для постійного зв'язку між собою.

Як зазначають угорські слідчі члени банди поводили себе агресивно та зухвало, зокрема неодноразово проривалися без зупинки через поліцейські блокпости, де їх намагалися зупинити для перевірки.

Саме тому для затримання злочинців було залучено спецпідрозділ "МЕРКУР", який здійснив свою операцію на світанку. Було затримано 4-х осіб, а також транспортні засоби і приблизно 500 000 пачок сигарет. Затриманим загрожує термін ув'язнення до 10 років коному. За рішенням районного суду Ніредьгази двоє з них наразі перебувають під арештом в очікуванні завершення провадження.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ДВ
До Васі

Василю,ти шо!? Учора ся родив!?

В
Василь

В мене одне питання для чого таможня України

Читайте також