Поїхали зі мною у реанімацію: міністр Степанов обурився на мережу гіпермаркетів "Епіцентр" через жарт

17
13

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов обурений жартівливою бравадою торговельної мережі "Епіцентр" Олександра й Галини Герег на тлі посилення карантину на вихідні.

"Вчора на засіданні уряду було прийнято рішення щодо запровадження в Україні "карантину вихідного дня". І скажу вам відверто, мене просто обурив пост у соціальних мережах від "Епіцентру". Як там було? Продовжуємо п'ятницю 72 години. Хочете куражитися? Хочете робити фарс на здоров'ї людей?

То якщо хочете куражитися - поїхали зі мною в реанімацію! Покуражтесь перед людьми, які помирають кожного дня. Покуражтеся перед людьми, в очах яких єдине: "Допоможіть, будь ласка", Покуражтесь перед лікарями, які кожного дня роблять усе, щоб зберегти життя людей. ЛІкарі й медичні сестри, які борються за життя кожної людини, зі сльозами на очах, коли їм не вдається врятувати ту чи іншу людину - особливо коли це молода людина. Такий вам кураж потрібен?

Я впевнений, що мої колеги по уряду, які відповідають за контроль, дадуть відповідь на цей фарс і цинізм", - цитує міністра Українська правда.




Коментарі

М
майдаун

ниє ниякого віруса. Повні реанімації - то постановка за гроші сороса. Чи хоть єден знає когось, ко хворий на сись вірус? То всьо за гроші ся людям ставить діагноз. І треба дале нам чхати "у прямому смислі слова" на се усьо. я руки щи при ссср не мов (бо моло боло по талонах і дома його не боло) і типирь лем утираву в онучі. І мені нич не є і не буде! Бо я безсмертний!

ДК
До Коли будуть шрафи як в інших містах?

Ті маски до одного місця!!!

Р
рок

уже настав час зробити ЛОКДАУН цій владі комедіянтів.

И
Иван

Действительно, почему работают все эти 1+1, Айситиви, Новый, Интер, трк Украина, Прямой, 112, СТБ, М1 и другие телеканалы? Они что аптеки, АЗС, продуктовые и бытовые магазины? Какая к черту жизненная необходимость в них если придерживаться логики всеобщего запрета и локдауна? Если власть верует в коронавирус и порется с ним рьяно, то почему ведущие новостей без масок ведут новости, здания телеканалов ведь тоже "громадські місця". А сейчас при карантине выходного дня должны закрываться и телеканалы. Или это двойные стандарты.

Ю
Юрій

А телеканали з їх розважальними програмами і нованами теж ідуть на карантин вихідного дня? Чи промивка мізків то діло святе і вони, журналісти, є каста недоторканих.

КБ
Коли будуть шрафи як в інших містах?

Підприємства мають робити всі це факт,але з дотриманням вимог епідемічної ситуації..Люди всі ходять без масок всім пофігу..Чому нештрафуєте?

Д
Джузі

У сів болотянів державі главноє бабки море оби ішли, а ви посеріться усі

З
Закарпатці

Ви реально бидло..Я захожу в магазини і мені ще роблять зауваження чого я в масці..Це пойний криндець.Цивілізації 0.В магазинах всі булки і весь хліб навіть не прикритий клійонкою..Всі ходять і кашляють на випічку.Вам Смішно?Скоро смішно не буде...

К
Кабанчик

Ви ще вірите у сесь короновірус???!!!(((( но кілько ще нами будуть управляти як стадом??? Схаменіться. Не у то ви вірите. Факин щит. Повна деградація. (((

Т
Тровгер

Герега молодець!!! Срала вона на Стаканова і на всю зе-лену ШАЛУПЕНЬ.

ДН
До нашого мера.

Я за Вас голосувала,але не підтримую ваше рішення,що в Мукачеві все відкрито.Особливо дитячі садки і школи.Ви боїтеся невдоволених людей, я Вас розумію.А за наших дітей ви не боїтеся?За батьків,за стариших людей?Як це так лікарні переповнені.Мій син іде в школі і я з жахом чекаю його з школи.Багато вчителів вже мають ковід.Невже не можна було закрити все хоч на два тижні,щоб розірвати ланцюг?Ясно це не зупинить епідемію,але дасть час розгрузити лікарню і батьом вчителям видужати.Не підтримую Ваше рішення.

А
Андрій

Карантинщики, вас хтось заставляє ходити в магазини, епіцентри і т.п.? Закрийтеся дома і не вилазьте! Айбо не указуйте другим шо їм робити.

ДС
До Степанова

Степанов зараз - правий. Але де була правота влади, коли цьому Епіцентру дозволяли роьити на весні, коли ВСІ інші були зачинені? Ось Вам і відрижка Герег відтої вседозволеності і повної безвідповідальності, яку влада і породила.

Читайте також