Поїзд Ужгород - Одеса: вибиті вікна, білизна із пліснявою і алкоголь з цигарками прямо у вагоні (ВІДЕО)

10
9

Журналістський експеримент власкора Нового каналу перетворився на зйомки фільму жахів, і це дорогою із найзахіднішої області України до її головного морського курорту.

Дивимося, як це було.

Коментарі

K
Katy

Проблема не тільки в міністрі і не в проводниках. Їхали місяь назад. Вночі якісь вандали-пасажири вирвали двері туалету "з м"ясом". Зрозуміло, що провідник був дуже злий і назвав свій плацкарт скотовозом. Правда, було дуже неприємно і не по собі. Проблема в ментальності тих "скотів".

П
Привет_из_Киева

Езжу на поезде очень часто в нашем направлении и обратно. Еще ни разу не видел такого. Не верю!

Ф
Ф

Що тут дивуватися у нас країна Бардак називається.

Д
Добрый

Да чё за кипишь? Отпетая заказуха. Обратили внимание на ведущих программы в начале? О тож! Фидорас в лосинах и оранжевых ботасах ( тьфу, гавно хипстерское). И существо. ( нормальная девчонка не будет водиться с фидарком) И эти два существа - агитаторы за европу! Форма агитации - всё своё обосрать, и " а вот у ниииих"!!! Короче - зрада!

М
МАМА

цим поїздом користуюся 2 рази в році ніколи небуло білизни з пліснявою.і їду плацкартом, хороші провідники завжди допоможуть, так як у мене дитина інвалід.завжди тишина нам до вподоби.а що ви зробили для того,щоб було краще.чекаєте щоб для вас хтось щось робов а в замін нічого. ПЕРШ ЗА ВСЕ ВИ ПОМІНЯЙТЕСЯ!!!

К"
Кролик "перший ярд"

Еуропа, да, свiдомi миздобульцi? ))

3
321

это европа-детка!!! а жидво верхнее -----цманы,,не желают прокатится в этом поезде?

1
123

при чому тут міністр, то він все засрав, чи може великі европейські українці

Д
дтт

а б таго министра путей и сообщений за яйца к последнему вагону привязал в прямом смысе слова и бежал бы он с одного конца в другой;а у нас создают видимость что со злодеями борются твари

Читайте також