Поїзду "Ужгород –Харків" більше не буде

14
0

Віднедавна потяг цього напрямку перекваліфікували на черговий потяг сполученням «Ужгород-Київ». Тож тому, хто не встиг відвідати Харків, відтепер доведеться добиратися туди з пересадкам. Також зросли ціни на купейні квитки.

 З першої платформ відправляється потяг № 14 сполученням «Ужгород-Харків, - більше цих слів подорожуючим Укрзалізницею чути не доведеться. Віднедавна цей рейс зняли. Власне потяг № 14 залишився та з дещо іншим напрямком курсування.

До Харкова жителям закарпатцям тепер доведеться добиратися тільки з пересадками. Керівництво Укрзалізниці вважає доцільніше додати в розклад поїздів ще один, 3- ій потяг сполученням «Ужгород – Київ» , аніж залишити єдиний у напрямку до Харкова, котрий проїжджав через Київ, Полтаву, Львів….Самі ж провідники такої доцільності не бачать.

Зміниться графік відправлення і поїздів інших напрямків. Тож тепер перший потяг до Києва відправлятиметься з Ужгорода о 15:40, в Києві він буде о 7:40 й не заїжджатиме на станцію Чоп. Інший рухатиметься через Чоп, відправка о 16:40, час прибуття до столиці о 7:20. Дещо пізніше, а саме о 17:53 відправлятиметься поїзд «Ужгород - Одеса». Інші ж напрямки залишаться без змін. Розповів начальник вокзалу і про ріст цін на купейні квитки.Подорожчання відбуватиметься в 3 етапи.

Перший відбувся з 2 квітня цього року. Підвищили тарифи у купейних вагонах всіх категорій поїздів на більше ніж 3%. Наступне підвищення тарифів для проїзду у купейних вагонах всіх категорій поїздів на стільки ж відсотків відбудеться з 1 липня. Й останній етап подорожчання планують на вересень. Купейні квитки подорожчають на 10% . Такі зміни на Укрзалізниці пасажири вже помічають. Тож пасажирам доведеться звикати до нововведень на Укрзалізниці. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також