Пожежа на Іршавщині, в якій загинула жінка й дивом врятувався її 5-річний син: усі деталі трагедії (ФОТО, ВІДЕО)

14
1

Як інформують рятувальники, сьогодні близько 11:00 в селі Довге по вулиці Маркусів зайнявся житловий будинок. Про пожежу рятувальників повідомила місцева мешканка, яка живе поруч.

Жінка почула крики сусідського 5-річного хлопчика, вибігла на двір та побачила пожежу, й відразу ж повідомила рятувальників на 101.

– Об 11:35 пожежу було локалізовано та о 13:05 ліквідовано повністю. Під час гасіння в одній з кімнат рятувальники виявили тіло жінки 1982 року народження. Як з’ясувалось, на момент виникнення пожежі у будівлі перебували матір та її 5-річний син. В якийсь момент, хлопчик відчув запах диму та побачив вогонь у будівлі. Не на жарт перелякавшись, він вибіг на вулицю та почав голосно плакати та кликати на допомогу. Матір, скоріш за все надихавшись чадного газу вибратися з будівлі не змогла. Пожежею знищено покрівлю на площі 90 кв.м та речі домашнього вжитку. Причина пожежі та збитки встановлюються, – прозвітували в ДСНС у Закарпатській області.

Односельчани вже почали збір коштів для допомоги сім’ї загиблої, адже в жінки залишилося 2 дітей – 14-річна дівчина та 5-річний хлопчик.

Якщо ви маєте змогу допомогти, надаємо номер картки Приватбанку 5168 7427 1229 5595 Турок Яна Іванівна.

Коментарі

1
1

селюки знімають і нико не побіг жону спаса ти

Читайте також