Пожежа у Belle Royalle: що залишилось від мальовничого комплексу відпочинку (ФОТО, ВІДЕО)

117
13

Центральний корпус комплексу Belle Royalle скоріше нагадує руїни середньовічного замку, ніж згорівшу будівлю сучасного закладу відпочинку.

Як видно на фото, вигорів практично весь другий поверх і мансарда центрального корпусу Belle Royalle, де був розміщений напис "Belle Royalle", одразу навпроти центрального в'їзду. 

На подвір'ї всюди розставлена врятована від вогню фурнітура та речі. 

За інформацією поліції, попередня версія пожежі - замикання електропроводки в одному з номерів комплексу.

Читайте також: Вночі горів оздоровчий комплекс "Belle Royalle". Пожежу гасили більше 4 годин

Коментарі

С
Сергій

Насправді інформація на сайті не повністю відповідає дійсності. На відео показано тільки корпус з номерами Люкс та ресторан європейської кухні. Еко-ресторація, басейни, чан, лазня, корпус з номерами Стандарт на відео не показані взагалі. Це сумно, юо журналіст має все показати, а не тільки те, що комусь хочеться.

М
Марина

Нашій родині цей заклад дуже подобався. Рівень сервісу просто на висоті, як для України. Дуже шкода. Я не сумніваюсь, що це підпал від заздрощів, тупості та власної нікчемності. Просто неймовірно жаль...

О
орк

спочатку напішіть ко власник,пак усі зрадіють!!!

СБ
Стадо баранів

Мало того що держава раxyє свій народ за баранів, та ще й в цьому випадку ми повинні відчувати себе тупими баранамм Стандартна ситуація: ніч, нова дорога будівля, коротке замикання в НОВІЙ з автоматами електропррводці, пожежа... Скільки в Муеачеві за останні роки згоріло подібних закладів від короткого замиканння проводки!!!??? І всі вночі... А скільки від цієї ж причини згоріло квартир чи будівуль?

В
Визниця

Накрылась нова дорога медным тазом, ко виноватый - Район, може то спецом запалили?

О
Олексій

Мої Співчутя Власникам.....

В
Василь

На завод "Електрон" похоже ... Або на завод ім.Кірова ... або на будь-яке інше,знищене терористами,стратегічне підприємство Мукачево...

К
КоррозиЯ

Недавно сгорел мой автомобиль. Инспектор не удосужился даже посмотреть на очаги возгорания резанул вывод - Вы как хотите а я пишу замыкание електропроводки! Автомобиль новый! Послал его нах... !

ДХ
До ххх

Бачила сьогодні в новинах що несправна електропроводка)

С
Сосед

ну хоть рояль спасли

Х
ххх

Що сприченило загорання дело рояля. Яке заключення?

Х
ххх

Интерес. Була страховка!?! якщо да тодi яка?!?

В
Василь

Напевно сусіду з білочки із білочкою заважали :-)

Читайте також