Пожежу на Новій Пошті в Мукачеві гасять пожежники з 4 міст

23
4

Про це інформують в ДСНС у Закарпатській області, зауважуючи, що повідомлення про займання рятувальники отримали о 20:50.

– Через підвищений номер складності було прийнято рішення про залучення додаткових сил та засобів ДСНС. Наразі над ліквідацією пожежі працює 10 одиниць основної пожежної техніки та 3 одиниці допоміжної техніки, а також понад 50 рятувальників. Зокрема станом на 22:00 на місці працюють чергові відділення від 2-го пожежно-рятувального загону м. Мукачево, добровільна пожежна команда с. Дерцен Мукачівського району, техніка та рятувальники від державних пожежно-рятувальних частин міст Свалява, Іршава, Берегово та смт Середнє Ужгородського району, – інформують рятувальники.

Усі подробиці пожежі, а також пряму трансляцію з місця подій шукайте у нашій окремій публікації, яка постійно оновлюється.

Коментарі

Д
Денис

Не дивлячись на всі складнощі, які виникли під час гасіння пожежі, вогонь вдалось приборкати. За всі втрачені посилки Нова Пошта виплатить компенсації!

7
77

Вчора пожежники заявляли що пожежу локалізовано половина вантажу збережено.Сьогодні показують що все в НП згоріло навіть попіла нелишилося навіть криша завалилася.Питання:для чого такі пожарники чи варта на них наших налогів виділяти 10 машин не могли справитися з пожаром у відділенні пошти а якщо щось серйозніше......

2
2222222

Пожарникам ганьба!!!!!!!! Шо ми хочеме кіть главний пожарник Мукачева Голиш бУвший інспектор держпожнагляду. Він добре знає як продати огнетушитель і получити проценти з сигналізації а огинь лем у кіно відів. Так само і в області пожарниками керує інспектор держпожнагляду. Як дали так розгорітися огню. Єдна часть пожарна через городину а друга за 500 метрів!!!!!!!!! Люди давайте на них до суду!!!!!!!!!!!

Н
Нео

Коли нарешті мчс обновить пожежну техніку???

Читайте також