Працеохоронці завершили розслідування в Мукачівському ліцеї

6
0

нещасний випадок пов’язали з виробництвом

Територіальне управління Держгірпромнагляду по Закарпатській області завершило розслідування нещасного випадку із тяжким наслідком, що стався 11 березня у Мукачівському ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою.



- Комісія з розслідування пов’язала випадок з виробництвом, - повідомила про результати роботи її голова, головний державний інспектор Тетяна Маргітич. – Випадок стався через незадовільний технічний стан переносної драбини та належно не обладнане місце для підйому на горище овочесховища стаціонарною драбиною з поручнями й майданчиком для виходу на дах. Особами, котрі допустили порушення вимог нормативно-правових актів з охорони праці, що призвели до нещасного випадку із тяжким наслідком, визнано заступника начальника Мукачівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою Романа Бабича та начальника цього ж навчального закладу Олександра Гальченка. Розроблено також заходи з усунення причин нещасного випадку. Терміни їх виконання контролюються теруправлінням.



Довідка: Нещасний випадок стався з з 44-річним робітником з обслуговування електрообладнання Тибором Лейнартом, котрий, виконавши роботи на даху овочесховища, скористався при спуску з нього переносною драбиною, що не пройшла належне випробування статичним навантаженням. Внаслідок поломки поперечної металевої планки драбини, потерпілий впав на забетонований майданчик, отримавши численні серйозні травми.




Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також