Працюючим пенсіонерам "уріжуть" пенсії. Список закарпатських нардепів, хто за це проголосував

12
35

Вчора ввечері 238 народних депутатів вирішили змінили пенсійне законодавство.

Згідно із законом в Україні відбудеться:

- поетапне підвищення на 5 років пільгового пенсійного віку для жінок та збільшення страхового стажу для осіб, які мають право на пільгову пенсію;

- поетапне підвищення на 5 років страхового стажу, необхідного для призначення пенсії за вислугу років;

- для обчислення пенсії застосовувати середню заробітну плата (дохід) в Україні, з якої сплачено страхові внески, за 2012, 2013, 2014 роки;

- пенсії працюючим пенсіонерам будуть виплачувати у розмірі 85 відсотків, але не менше 1423 грн. Ця норма діятиме до 1 січня 2016 року.

Особам у період роботи на посадах, які дають право на призначення спеціальних пенсій (народні депутати, державні службовці та прирівняні до них особи, судді, прокурори та інші), пенсії, призначені відповідно до чинного законодавства України, не виплачуватимуться.

Троє закарпатських нардепів підтримали закон про «урізання» пенсій працюючим пенсіонерам. За проголосували нардепи Валерій Пацкан та Роберт Горват (Блок Петра Порошенка), Валерій Лунченко (Народний Фронт).

Мукачево.net

Коментарі

У
увага

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина, що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити i розтринькати на свiй розсуд. В iнтернетi дае об*яви непристойного змiсту. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

Б
Берегівчанка

підтримую! у нас в укр.гімназії одні пенсіонери,за кожну годину сваряться навіть при учнях.Нормальні знання надають лише за додаткову плату.От треба Раді прийняти Закон,який би зобов"язував цих "вчителів" платити податки за ці уроки.Учнями безкоштовно взагалі не займаються.Я за приватні навчальні заклади!Дорогу молоді!

Б
Бачі

Україна як той плавець, у якого до обох ніг прив'язано по пудовій гирі. Перша гиря то Пенсійний фонд, друга - Нафтогаз. Чому останніх приблизно 10 років забирають від учителя, лікаря, прибиральника-комунальщика..., а віддають пенсіонерам??? При цьому порушують законодавство забираючи кошти із бюджету і переводять їх у збитковий Пенсійний Фонд??? А пенсії постійно перед виборами підвищують!!! Щоб ви знали, що у дуже любимому вами сесесері пенсії довгий час взагалі не платили!!!!! Бо не було з чого!!! Чому ті домовласники, які володіють житловою площею у 300-1000 квадратних метрів повинні платити таку мізерну вартість за газ, як ті, що п'ятеро живуть у "хрущовці" із жилою площею 37 квадратів??? І знову, порушуючи всі можливі закони із бюджету покривають борги Нафтогазу!!! Тому що електорат любить популізм!!!

3
3

А як бути молодим вчителям, котрі не мають роботи і пенсіїї не мають. А вдома діти яких треба годувати. Треба взагалі не давати пенсії працюючим пенсіонерам. 15 % то мало!!!! Й так усі будуть дальше робити, бо у них зарплати по 4000 в місяць. Шо то прийти на роботу, мало поговорити з колегами, упити по 50 грам та піти домів. А до дітей на урок не зайти даже! Най ся батьки ними займають.

Д1
До 12345

не прибідняйтеся значить пішли на пенсію десь 10 років тому бо хто йде тепер само менше виходить 2500 грн а у нашого завуча 4500 грн так шо не брешіть

ДМ
До молодого викладача УждУ

Добре што ти тягнеш

1
1

От почитаєш коменти, відразу видно патріотичні еувропейці.

МВ
Молодий викладач УжНУ

Як тільки досвідчені вчителі підуть із школи, рівень знань абітурієнтів рухне вниз. Вже зараз у вузах помічаємо цю тенденцію. Потрібно розумно вивільняти вчителів-пенсіонерів, щоб не втрачався досвід. Поки що багато випускників педінститутів не тягнуть на рівень досвідчених вчителів.

У
Увага

Головна проблема нашої країни полягає у тому що при владі знаходяться люди низьких моральних цінностей,які навіть і оком не моргуть щось погане накоїти.

С
слава

чи вони дійсно непотріб, чи чиняться, не одну реформу не можуть належно провести, зараз підняли газ до 7200 грн.! (чомусь і Балога мовчить) і жодний з них не каже за український газ по ціні 700 грн і всі лиш кричать що в Росії по 300 доларів купуємо та абсолютна більшість, то наш дешевий газ

4
45

кажете пенсіонерам УРІЗАЛИ КОТРІ РОБЛЯТЬ І ПІНЗИЙКУ МАВУТЬ!! а молоді люди котрі не мавуть ПИНЗИЙКИ І РОБОТИ ЯК ДУМАЄТЕ ЛЕГКО????

ДО
до Оксани

почитай, що таке інтелектуальна праця і наслідки для здоров"я)))

О
Оксана

най працюючі пенсіонери дома сидять))) і не урізати треба пенсії,а поставити ультиматум-або робота ,або пенсія)))бо та людина ,яка чесно і тяжко робить роками ледве чекає час коли можна відпочити,а такі як вчителі,культура,не замучені і готові до 100 років протирати нагавиці(((От так!А ми тепер всі покоління в одинакових умовах!Нажаль!

Я
Я

очередний закон що ВИКЛИКАЄ РОЗДОР МІЖ УКРАЇНЦЯМИ

ТК
тим коментам, які підтримують цю реформу

якщо б в Україні менше було такого примітивного бидла як ви," реформатори", може й держава була б інакшою. Закон не має зворотньої дії: на якій підставі вдруге оподатковують пенсії? На якій підставі забирають вже зароблену пенсію? Пацкану, Лунченкові, Горвату бажаю, щоб дожили до пенсії і отримали тільки таку, на яку випровадили тисячі людей!

Б
Бачі

А хто не проголосував - ті популісти і брехуни!!!

Н
Нахаба

Так це ж україна а не Швейцарія тому не потрібно нявкати і плакатися щось не подобається валіть на хуй з цієї країни

Н
невідомий

До мундер хто на шо ся вчив, ти б ліпше взяв щоденника своєї дитини тай перевірив чи готова вона до завтрашніх уроків.а то нич батьки дітьми не займаються

М
мукачівець

до мундера.Добре шо тебе такого придурка вовчили! А вониш ти своїми провоняними мозгами! В Біблії написано, ко прти вчителя пуйде, би муся писок перекривив!!!

М
мундер

учителям доста и1000гривнив. вони итак свои роки провоняли.найби так робили тяшко як льуди на заводах в три змини.

Т
таня

До 2013р.( які і вийшли) мають вчителі від 1300 до 1700, а зараз 2200 до 3600.

ДТ
до"до тупого мухомора"

Ми про українських вчителів говоримо,а ти про яких?Інформатора поміняй.

1
12345

Про які 3-4 тис.грн.пенсії вчителів йде мова? Людина відпрацювала в школі 45 років і має пенсію до 1300 грн.

ДТ
до тупого мухомора

а які пенсії мають праціники заводів,фабрик,комбінатів...і чогось не жаліються на мізерні пенсії....а цим все мало а у вчителів пенсії 3-4 тис. та й ще надають приватно уроки лишеза долари і за євро...

7
78

правильно нич не роблять лем бухають у тих школах та інших навчальних закладах а діти нич не знають це вказують результати щорічні ЗНО!!!!

1
111

1423, гроші може і не значні але пенсія нормальна. А молоді не хай звільняють місце, а то нема роботи а старі сидять нат пенсіях і зарплатах!

ДТ
До ткпорилого мухомора "пенсіонер"

Перед тим,як споминати вчителя,то поцікався,яку пенсію має вчитель,який відбухав 40-45 років у школі?

В
Василь

Якщо б в нашій країні була достойна пенсія , то я впевнений ,ніхто б з пенсіонерів не працював

1
111

Наконец-то пердуни з 3 бурси підуть на пенсію а то керувати, красти бюджетні гроші не піло будучи на пенсії!!!!! А то сидить та хвалиться шо в нього пенсія лем 4500 грн та ще зарплата 4500, а скільки взяток?

Б
Богдан

Не умови поставити, а заборонити працювати пенсіонерам.

Я
я

поставити ультиматум:або робота або пенсія...молодь через тих працюючих пенсіонерів взагалі не має де працювати

Н
Неймар

Сволочі повно грошей сидять там...дармоїди.з наших податків утримуються, кормляться, а нас урізати хочуть.

П
пенсіонер

треба всіх пенсіонерів поставити в рівні умови,а в першу чергу вчителів,а то старих грибів розвелося неміряно і їх ніякі зміни не зупинять.Лише винесуть їх вперед ногами,а випускники ВУЗІВ будуть іншим займатися.

ХЇ
хай їх виборці розцілують

Ці депутати не знають, як то жити на 1500-2000 грн. Щодо держслужбовців: спеціаліст держслужби отримує 1500-1600 грн зарплати

P
PriesT

Забули ще додати, що все це не стосується пенсіонерів з пенсією меншою ніж 1423 грн.

Читайте також