Працюють над реформою: Зеленський підтримав подвійне громадянство

9
5

Він переконаний, що саме подвійне громадянство допоможе діаспорі повернутися додому.

Про це президент України Володимир Зеленський розповів в інтерв'ю Newsweek.

"Наша молодь дуже позитивно ставиться до США, й ми сподіваємося, що все більше молодих людей матимуть змогу отримувати хорошу освіту в американських університетах, які є одними з найкращих у світі. Ми раді, коли люди їдуть й отримують досвід, але ми б також хотіли, аби наша діаспора у США могла вільно повертатися, тому працюємо над реформою подвійного громадянства", - сказав він.

Раніше заступник міністра закордонних справ України Василь Боднар розповідав, що за планом отримати подвійне громадянство зможуть три категорії громадян. Це українці, які виїхали за кордон і проживають там постійно або тимчасово. Також громадяни, які проживають на території України і отримали інше громадянство. Третя категорія - іноземці, переважно українського походження, які хотіли б отримати українське громадянство.

Про підтримку подвійного громадянства ще на початку минулого року заявляв Павло Клімкін.


Коментарі

Р
Ровко

Вам подвійне громадянство а їм по 2млн. зарплати і догадайтеся хто ся туй лишить:ненапрягайтеся пудкажу -ВОНИ,а нам приходиться вити гніздечко у ЕС і з таким легким по вашому поверненням - ненадійтеся,спочатку дайте достойну зарплату таку як собі дідови з бабов пенсію а потом говоріть про повернення, шоумени.

М
Мікі

Ну нарешті шось для людей,а то все для держави і бюджета))Більше свобод...більше любові до страни)

ДН
До нижнього

Ти просто дурень.І напевно з 73% - го стада зелебобіків ?

Ю
Юрій

Подвійне громадянство підтримую, це європейський підхід. Потрібно позбуватися від радянської спадщини.

D
dovbnikov

Зеля тупейший ИДИОТ

Читайте також