Працює телефонна лінія довіри КРУ,

4
0

за якою можна повідомити про факти порушення законодавства при використанні бюджетних коштів

Контрольно-ревізійне управління в Закарпатській області повідомляє, що в управлінні працює телефон довіри за номером в Ужгороді: 8 (0312) 61-39-33. Аналогічний телефон довіри працює в Головній контрольно-ревізійній службі в м. Києві за номером 8 (044) 425-38-39. 

 Звернутися за цими номерами можна протягом робочого часу й повідомити про факти, які, на вашу думку, свідчили б про порушення чинного законодавства при витрачанні бюджетних коштів, використанні державного чи комунального майна, про бездіяльність чи неправомірні дії працівників ДКРС тощо. Метою роботи «гарячої лінії» є попередження та усунення порушень законодавства при використанні бюджетних коштів тими службами, підприємствами, організаціями, які, за планами роботи КРУ, перевіряються не дуже часто. Також завдяки «телефону довіри» очікується виявлення недоліків у роботі працівників КРУ. 

 Нагадаємо, контрольно-ревізійна служба перевіряє всі факти, які стосуються нецільового та незаконного використання бюджетних коштів, у тому числі незаконного списання, нарахування зарплат тощо. 

 Телефони довіри працюють щодня, крім вихідних,  повідомили  з прес-служби КРУ в Закарпатській області.

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також